intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

vrijdag 14 juni 2024

wandelen

De volgende Urban Walk in België is op 15 september in Aalst. Inschrijven en verdere informatie kun je hier vinden: https://cmurbanwalkseries.be/nl/  Tegen de tijd dat de wandeling is, kun je zien hoe het parcours loopt. 

En er is nog een andere wandeling die wij ieder jaar lopen: https://langestrangetocht.nl/ Dit is een wandeling van 17 km en die is dit jaar op zaterdag 31 augustus. En nu lijkt 17 km over het strand lopen misschien lang, maar als je wilt kun je daar de hele dag over doen. De stempelposten zijn op strandpaviljoens en wij stoppen onderweg een paar keer om iets te eten of te drinken. Het is ook mogelijk om over de duinen in plaats van over het strand te lopen. 


9 opmerkingen:

  1. Wat een leuk vooruitzicht. Laat je ons weer weten hoe het gegaan is?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kreeg ook een mailtje over Urban Walk. Reikhalzend kijk ik in de toekomst.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Https://omabaard.wordpress.com14 juni 2024 om 23:02

    Lijkt me heel leuk. Ik vrees alleen dat 10 km net teveel is van het goede voor me.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zag op het inschrijfformulier dat het een wandeling is van 11 km. De wandelingen worden steeds langer lijkt het wel. 11 kilometer trek ik op dit moment niet, en met het vorderen van de jaren zal dat wel nooit meer lukken. Jammer want ik vond de Urban Walk in Mechelen wel heel fijn om te doen. Al heb ik toen ook het laatste stukje niet meer kunnen lopen vanwege helemaal kapot.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is jammer. Op de tickets staat dan weer 10 km, maar je moet er ook nog rekening meehouden dat je soms ook een eindje vanaf je auto en terug moet lopen.

      Verwijderen
    2. Klopt. Wij hadden in Mechelen ook meer dan 15 km zie ik op Strava.

      Verwijderen