intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zaterdag 17 november 2018

Sint

Heerlijk toch, dat kinderfeest!




Ik vermaak me wel.


6 opmerkingen:

  1. Dochter en ik hebben ook zitten kijken. Ik vond het eerlijk gezegd wat saai, er waren geen acrobaat-pietjes te bekennen, zelfs een koprol bij de judo lukte nauwelijks. Pepernoten uitdelen mag kennelijk ook al niet meer, en Dieuwertje was op geen enkel moment ook maar een beetje enthousiast. Het leek net of ze de traditie ten grave brachten, met die rare kist achter de Sint aan. Gelukkig wel allemaal blije kindertjes, en daar is dit feest voor bedoeld!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daarom. Het is voor de kinderen en die hebben vast wel genoten

      Verwijderen
  2. Ik heb er zelf niets mee en zelfs niet als kind .Maar als ik die snoetjes zie op tv dan denk ik laat ze toch genieten van dit feest ,ze zijn nog zo kwetsbaar .En mmm de chocolade pepernoten zijn echt TE lekker !
    Lieve groet Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk toch! Lekker genieten van een feest. Aan de kinderen te zien genieten ze volop, witte, roetvegen of zwarte Pieten. En daar gaat het om; genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hier geen gelovigen meer in huis maar het blijft voor mijn een geweldig feest. Pakjesavond vieren we altijd met surprises en cadeautjes. Ik vond het behoorlijk erg om vandaag te lezen over al het gedoe rondom voor- en tegenstanders. Waar zijn we in hemelsnaam mee bezig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben zelf DOL op sinterklaas, leuke dingetjes in huis zetten, gewoon het begin van een warme gezellige tijd, heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen