intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

donderdag 15 november 2018

leuke afspraken

Aan het begin van de week zei ik het al: er stonden twee leuke afspraken gepland voor deze week. De eerste afspraak had ik met mijn oudste broer, want samen met hem ging ik naar een optreden van Racoon toe. De tweede afspraak was met een schoonzus en haar zus en met hun ging ik naar een high tea. 

Ik had wel eens gezegd dat ik naar Racoon zou gaan, als ze hier in de buurt zouden optreden en toen in mei van dit jaar de agenda voor het nieuwe theaterseizoen uitkwam, stond deze band daar ook tussen. En ik wist het zeker: ik ging daar naartoe, alleen moest ik nog wel iemand vinden die met me mee zou gaan. Mijn oudste broer was de eerste die ik aansprak en hij wilde daar ook wel heen. Ik hoefde dus niet lang naar een maatje te zoeken.

Gisteren was het optreden en het was goed. De tijd vloog voorbij en we genoten van begin tot eind. Er waren veel liedjes die wij niet kenden, want zo goed kennen wij Racoon nou ook weer niet, maar dat was niet erg. We waren onder de indruk van de band.


Vanmiddag was de high tea met schoonzus en haar zus. Ik had daarvoor van het voorjaar kortingskaarten gekregen en die moesten voor het eind van het jaar besteed worden. Het was een gezellige middag, maar misschien was het voor mij niet zo handig om dit gelijk na een drukke avond te doen, want ik had naderhand best wel veel hoofdpijn. Toen ik thuiskwam ben ik gelijk mijn bed ingestapt en heb ik een uur geslapen. De reden dat de high tea juist vanmiddag gepland stond, was omdat dit de enige datum was dat we alle drie konden. Ondertussen voel ik me gelukkig alweer beter na dat uurtje slapen. Maar het was weer even een wijze les, zeg maar. 

Gelukkig kan ik wel terugkijken op twee leuke dagen, dat neemt niemand me meer af. 

5 opmerkingen:

  1. Leuke uitjes dus. Fijn.
    Ik ga vanavond naar Doe Maar. Ben benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lastig he, wanneer je agenda en je lijf andere ideeën hebben over wat kan en niet kan. Gelukkig heeft het slapen geholpen.

    Voor nu zeg ik: FIjn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is zeker lastig en ik ben daar nog niet aan gewend.

      Jij ook een fijn weekend.

      Verwijderen