intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

dinsdag 17 september 2024

prikje

Soms is het best wel vervelend om op een mooie plek met een mooie vuurtoren te wonen. Ik kan het namelijk nooit laten om foto's te maken... 😉


Deze keer was ik al vroeg aan mijn wandeling begonnen. Om kwart over zeven al. De stilte is fijn, maar het is ook leuk om de gasten van de vakantieparken naar het strand te zien komen. Er worden honden uitgelaten, er wordt gewandeld en gefietst en er wordt hardgelopen. Iedereen groet elkaar en het Duits is daarbij het sterkst vertegenwoordigd. 

🌅 🌅 🌅 🌅 🌅

Ons oranje team, Miep en Moppie, moest voor de jaarlijkse prikken naar de dierenarts toe. Vorig jaar konden ze nog samen in de grote reismand, nu moesten ze allebei in een eigen reismandje. Het zijn niet echt vriendinnen van elkaar... Ze werden nagekeken en alles is goed en met hun nieuwe vaccinatie kunnen ze er weer een jaartje tegen.

16 opmerkingen:

  1. Fijn als je zo dichtbij die bijzondere plek woont.
    Ik heb zoveel last van ochtendstijfheid en googelede eens wat er mee te doen. Behalve de rek- en strekoefeningen die ik al deed werd een stevige wandeling aangeraden. Leuk idee maar dat zou bij mee wankelend strompelen worden. Na half uurtje met koffie en nog wat oefeningen gaat het wel weer maar stevig wandelen lukt me echt nooit meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt me heerlijk om zo dicht bij een mooie plek te wonen. Dan zou ik misschien ook wat vroeger uit bed geraken 😉

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er komt vast wel weer een tijd dat ik daar later loop, omdat het anders nog donker is en in het donker ga ik niet lopen 😀

      Verwijderen
  3. Ik ben blij dat je er woont, want het levert prachtige foto's op, die je gelukkig met ons deelt. Wat een plaatje is dit ook weer!!
    Jammer dat de poezen niet echt vriendinnen zijn, juist bij moeder en dochter zou je verwachten dat ze graag bij elkaar zijn. Nou ja, ze zijn allebei in orde, en als ze plezier hebben in elk hun eigen leventje, is het ook wel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Miep vindt andere katten niet leuk en dat weet Moppie maar al te goed. Gelukkig is er hier genoeg ruimte om te vluchten.

      Verwijderen
  4. Fijn voor de poezen en voor jou! En die foto's maken vind je vast niet erg, en wij ook niet om naar te kijken:)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja dat is echt ontzettend vervelend voor je, Mevr. W. Ik leef helemaal met je mee, dan snap je, hihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige sfeervolle foto. Benadette

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Tsjonge wat akelig dat je zo dicht bij de toren woont, maar eigenlijk best fijn voor ons, want die foto's, dié mogen er zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo, je was vroeg op. Maar het was de moeite waard, een mooie vuurtoren daar.

    BeantwoordenVerwijderen