intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

donderdag 14 maart 2024

me, myself and I

Het belooft een mooie dag te worden.


Ik ga maar weer eens een dagje in het huis van schoonmoeder opruimen, net als eergisteren. Zaterdag wordt er daar ook gewerkt, maar dan ga ik niet. Ik wil 's morgens naar mijn moeder toe. Als ik de zondag niks te doen zou hebben, had ik de zondag naar haar kunnen gaan, maar zondag zijn wij gaan wandelen in Mechelen (België).


Gisteren na mijn werk ben ik een rondje wezen wandelen en daar knapte ik best wel van op. Ik moet dat echt weer meer gaan doen, alleen gaan lopen. Natuurlijk blijf ik wandelen met manlief en een collega en binnenkort weer met mijn vriendin, maar ik merk dat het ook goed voor me is om alleen op pad te zijn. Gewoon me, myself and I.


Sinds vorige week mag ons poezenkind Moppie naar buiten, alleen komt ze nog steeds niet veel verder dan het stoepje bij de deur. Ze vindt het wel leuk en ze staat regelmatig voor de deur te mauwen om naar buiten te mogen, maar ze is heel erg voorzichtig. En dat geeft niet, zo kan ik haar goed in de gaten houden.

Hierbij wil ik je een fijne dag wensen 🌞🌞🌞

19 opmerkingen:

  1. Alleen wandelen doet ook meer van de omgeving zien en horen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat klopt. En ik heb tijd om goed na te kunnen denken over van alles en nog wat.

      Verwijderen
  2. Ja alleen wandelen is toch heel anders dan met meer, vind ik ook.
    Moppie voelt zich nog veilig dicht bij huis, dat is toch ook mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze is alles aan het ontdekken en dat is wel heel erg leuk.

      Verwijderen
  3. Ik wandel ook heel graag alleen. Niet babbelen en gewoon rond kijken en genieten van de stilte. Alleen durf ik dan wel eens in mijn beslommeringen te verdrinken en dat is ook niet de bedoeling.
    Mechelen is mooi! Enjoy!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel. Ik hoop alleen dat het een beetje fatsoenlijk weer is zondag. Het ziet er nu naar uit dat het een beetje een druilerige dag gaat worden.

      Verwijderen
  4. Ja wandelen is fijne. Zeker vandaag met dit mooie weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vandaag was het heerlijk weer. Ik hoop dat je lekker hebt kunnen wandelen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb vandaag niet gewandeld, maar ben wel lekker in de tuin bezig geweest. De borders zijn klaar om binnenkort ingezaaid te worden.

      Verwijderen
  6. Ook ik wandel graag alleen.
    En wat was het weer een heerlijke dag vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een heerlijk weer vandaag, eindelijk weer eens wat in de tuin kunnen doen. Door al die regen is er overal erg veel mos, ik heb al een deel weggehaald bij de planten die boven komen.
    Ook ik ga graag alleen wandelen en nog liever fietsen, als je niet hoeft te praten zie je ook veel meer. En je kan je eigen tempo aanhouden, dat vind ik ook fijn. Jammer, dat er al weer regen aan lijkt te komen,
    Betsy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb lang alleen gelopen en daar was nu toch een beetje de klad ingekomen. Wel wandelde ik samen met anderen. Ook heel erg leuk, maar dan praat je meer. Als manlief en ik samen wandelen dan let ik wel meer op de omgeving, ook omdat ik dan altijd mijn camera mee heb.
      Gelukkig valt het hier in de tuin met de mos nog wel mee. Ik zit dan weer met al dat gras dat overal opkomt. En ook geel nagelkruid blijf ik verwijderen. Dat is een leuk plantje, maar ik hoef daar niet een hele tuin vol van.

      Verwijderen
  8. Als je alleen wandelt, kun je zo heerlijk je eigen gedachten hebben...
    Wel fijn dat Moppie zo voorzichtig is met naar buiten gaan, want je wil haar toch graag weer naar binnen halen en stel dat ze een eind weg gaat...
    Gesteriliseerde poezen blijven vaker dicht bij huis dan niet- gesterilieerde!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wij gaan ook de Urban Walk lopen zondag. Laat ons hopen op niet al te nat weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik houd ook van Me Myself and I: ben net terug van 9 dagen Amerika in mijn uppie. Het was heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen