intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zaterdag 17 februari 2024

een verrassing

Komende week ga ik een afspraak maken bij de dierenarts om Moppie te laten steriliseren.


Als ze dan daarna hersteld is, kan ze naar buiten. Ik denk dat ze daar wel aan toe is en ik hoop dat ze buiten een beetje haar energie kwijt kan, want daar heeft ze nogal veel van. Zodra het warmer wordt, staat hier de deur regelmatig open en voor die tijd moet ze gesteriliseerd zijn. Ik hoef geen kleine poesjes meer, hoe leuk het ook is. Er zijn al genoeg poezen op de wereld. 

🎁 🎁 🎁 🎁 🎁

De dochter van mijn vriendin organiseerde vandaag een verrassingsfeestje voor haar moeder, die maandag zestig wordt. Haar moeder was door een andere vriendin weggelokt en toen ze weg was, kwam de visite. Ze had wel een vermoeden dat er iets ging gebeuren, maar ze was toch een beetje uit het veld geslagen toen bij terugkomst de kamer vol familie en vrienden zat. 

De broer van vriendin had taart en koeken gebakken voor bij de koffie. Haar dochter en vriend hadden voor hapjes en drank gezorgd. Het werd een gezellige middag. 

18 opmerkingen:

  1. Het is een beeldje.

    Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zit er inderdaad als een beeldje bij.
    Een verrassingsfeest lijkt mee zo leuk, maar aan de andere kant zou ik me er ongelukkig bij voelen als er iets zonder mijn weten iets georganiseerd is Hou graag zelf de controle 😁

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik organiseer graag van alles, maar vind het ook leuk als er iets voor mij georganiseerd wordt. Maakt niet uit wat.

      Verwijderen
  3. Wij hadden voor mijn moeder haar 80ste verjaardag ook een verrassingsfeest georganiseerd. En een verrassing wás het! Zelf zou ik er niet zo blij mee zijn. Net zoals Lot hou ik graag zelf de controle.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Toen mijn schoonmoeder 80 werd, was het middenin de coronatijd. Ze mocht geen visite ontvangen, geen alcohol na 20.00 uur en na 21.00 uur mocht je niet meer over straat. Dat vond ze helemaal niet leuk en wij hadden allemaal gezegd dat we niet zouden komen. Maar... rond een uur of 5 stonden we allemaal voor haar deur, met hapjes en drank en een terrasverwarmer (het was maart). We overtraden wel een paar regels, maar dat namen we dan maar voor lief. Schoonmoeder was in het begin wel even emotioneel, maar daarna heeft ze er enorm van genoten.

      Verwijderen
  4. Wat een mooie poes is Moppie toch, ze zit daar alsof ze poseert.
    Leuk, dat je van verrassingen houd en daar echt van kan genieten, ik ben daar helemaal niet van, gelukkig is dat wel bekend en blijven verrassingen mij bespaard.
    Wat heb jij al veel bloemetjes in bloei, hier zijn alleen de crocussen in bloei en de narcissen staan in knop. Met dit lekkere weer gaat het wel hard nu.
    Fijne zondag,
    Betsy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In mijn schoonfamilie verzinnen we ook graag van alles, als er iemand iets te vieren heeft. Maar niet iedereen houdt daarvan en dan houden we het ook bescheiden.

      Verwijderen
  5. Vind het eng een poes buiten,hopelijk is het veilig bij jullie en blijft ze in de buurt,er is bij mij ook wel eens een jong katje aan komen lopen,en via via de baas gevonden die super blij wss. Het katje was te ver afgedwaald en vond de weg niet terug. Maar dat zal voor haar genieten worden buiten denk ik. Ze vinden dat zo fijn.
    Geertje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij wonen in het buitengebied en veel verkeer komt hier niet langs. In die dertig jaar dat we hier wonen hebben we gelukkig nooit meegemaakt dat er een poes aangereden werd of kwijt geraakt is.

      Verwijderen
  6. Wat ‘n leuke foto, Moppie is een mooi model!
    Ik hou ook wel van verrassingen, mijn man is goed in het bedenken van verrassingen dus dat gaat goed samen.
    Thea

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is leuk! Mijn man is minder goed in het bedenken van verrassingen, maar ik des te meer. Ik vind het ook heel erg leuk om anderen te verrassen.

      Verwijderen
  7. Ach wat gezellig zo n verassings party. Poes zit er goed bij

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was een leuke middag en mijn vriendin genoot er zichtbaar van.

      Verwijderen
  8. Leuk, een verrassingsfeest. Lijkt me gezellig als je zo verrast wordt. Succes met Moppie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel. Het is even zielig, zo'n operatie, maar het moet nou eenmaal.

      Verwijderen
  9. Zit daar op een fijn hoog plekje alles te overzien. Je hebt veel energie zo te lezen. Fijn dat je je schoonzus zo kon ondersteunen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die Moppie, wat een knapperd is ze!
    Zo'n verrassingsfeestje lijkt me heel leuk...

    BeantwoordenVerwijderen