intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zondag 18 februari 2024

drukte

De zus van manlief onderging donderdag een wortelkanaalbehandeling bij de tandarts. Gisteren schreef ze al dat ze veel pijn had en haar kaak dik werd en vandaag was het nog veel erger. Ze maakte daarom een afspraak bij de weekendtandarts, maar dat betekende wel dat ze daar een half uur naartoe moest rijden. Ik bood aan om mee te gaan en zodoende pikte ik haar om elf uur op. Ze was blij dat ik wilde rijden, want door die dikke kaak stond haar bril scheef en kon ze niet goed zien.

De tandarts maakte de ontsteking open en daarna kon schoonzus pijnstillers en antibiotica bij de apotheek halen, in weer een andere plaats. Al bij al was ik twee uur op pad, maar ik ben blij dat ik haar kon helpen. Hopelijk zakt de pijn snel, want kiespijn is zo akelig. 

Toen ik weer thuis was, at ik een broodje en daarna ging ik naar de verjaardag van een achterneefje toe. Het mannetje werd drie en ondanks dat hij twee moeders heeft, is het een echte jongen die gek is van voertuigen en dino's. Naar het speelgoed van zijn zus kijkt hij niet. 

Ik had een druk weekend met twee verjaardagen, een bezoekje aan mijn moeder en een rit naar de tandarts. Mijn moeder zegt weleens dat ik pas in mijn element ben als ik het druk heb en daar heeft ze ook wel een beetje gelijk in. Dit weekend deed ik veel, sprak ik met veel mensen en heb ik lekkere taart en hapjes gegeten. En ja, ik geniet daar best wel van.


9 opmerkingen:

  1. Naar de tandarts is het altijd fijn iemand bij je te hebben, het heeft toch invloed op je hele hoofd en dan is autorijden minder verstandig ook.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had al aangegeven om mee te gaan voordat ik wist dat haar bril scheef stond. Ik kon me ook zo voorstellen dat het voor haar prettiger was als er iemand meeging.

      Verwijderen
  2. Wat fijn dat je mee wilde naar de tandarts. Hopelijk is de pijn nu weg. Ik kan me voorstellen dat zo’n druk weekend ook wel eens lekker is. Geeft een voldaan gevoel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb gisteravond nog even gevraagd hoe het met haar was, maar het was nog niet al te best. Ze had veel pijn en was rillerig.

      Verwijderen
  3. Wat vervelend voor je schoonzus en lief dat je met haar mee ging!
    Net als je moeder denk ik ook dat jij op je best bent als je het druk hebt.
    Vroeger was ik ook zo maar na mijn zeventigste is dat wel minder geworden.
    Thea

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel.
      Ik ben altijd wel met iets bezig. En niet dat ik een druk persoon ben, maar ik heb graag iets om handen.

      Verwijderen
  4. Wat lief weer dat je meegegaan bent met haar. Gelukkig had je daarna weer iets leuks. Ik begrijp t dat je het graag wat druk heb met leuke dingen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ook met minder leuke dingen kan ik me goed bezighouden. Ik ben altijd wel ergens mee bezig.

      Verwijderen