intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

dinsdag 19 december 2023

van saai naar aangekleed

Mijn zus was vorige week niet bij mijn moeder langs geweest en daardoor zat mijn moeder nog zonder kerstversieringen. Met de paar kerstfrutsels en het kerstboompje die mijn moeder heeft heb ik daarom maar de boel versierd. Er was echter รฉรฉn ding dat niet neergezet hoefde te worden en dat was dit:


Daar kon ik me best wel iets bij voorstellen... Dat was een boompje waar ook niet echt veel aan was. Ik zei tegen mijn moeder dat ik het wel mee naar huis zou nemen en er iets leuks voor haar van zou maken. Dus zo gezegd zo gedaan:


Op de foto komt het misschien niet zo heel erg mooi uit, maar het is echt leuk geworden. Ik denk dat mijn moeder er wel blij mee zal zijn.

๐ŸŽ„ ๐ŸŽ… ๐ŸŽ„ ๐ŸŽ… ๐ŸŽ„ ๐ŸŽ… ๐ŸŽ„

Rond de kerstdagen vinden we het leuk om ons speciaal te kleden op het werk. En dan niet sjiek, maar grappig. Vorig jaar liepen we in grappige kerstshirts rond en dit jaar werken we in kerstpyjama's. De bewoners vinden het geweldig en daar doen we het voor. Een lach op een gezicht en onze dag is goed.

๐Ÿคถ ๐ŸŽ„ ๐Ÿคถ ๐ŸŽ„ ๐Ÿคถ ๐ŸŽ„ ๐Ÿคถ

De zus van manlief heeft zorgverlof opgenomen om voor haar moeder te zorgen. Vanmiddag los ik haar af en ga ik bij schoonmoeder langs. Even koffie drinken en kijken of ik iets kan doen. 


17 opmerkingen:

  1. Ik vind het boompje geweldig leuk! Daar zal je moeder zeker blij mee zijn.
    Fijn, zoals jij er bent voor je moeder en schoonmoeder ❤️
    Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Boompje is echt leuk geworden, de foto geeft het goed weer.
    Wat fijn dat er voor je schoonmoeder gezamenlijk gezorgd kan gaan worden met een zus als soort coordinator misschien?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We doen alles in overleg, voornamelijk via whatsapp. Schoonzus hoeft niet alles alleen te doen. Zij is meestal wel degene die meegaat naar de dokter of het ziekenhuis. Ze heeft nog twee schoolgaande kinderen, dus we helpen of vallen in als dat zo uitkomt. Nu ze zorgverlof heeft zal ze veel bij haar moeder zijn, maar ik kan me zo voorstellen dat af en toe weg zijn wel fijn is.

      Verwijderen
  3. Het resultaat mag er wezen, je hebt er een gezellig boompje van gemaakt.
    Wat mooi dat jullie zo goed voor moeder/schoonmoeder zorgen.
    Waarschijnlijk heb je een goede band met jouw schoonmoeder.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We hebben inderdaad een goede band. Ze is wel een hittepetit, maar heeft een hart van goud. Het is niet voor te stellen dat ze er binnenkort niet meer zal zijn.

      Verwijderen
  4. Zorgverlof, dat was er in mijn werkzame leven niet. Ik had er graag gebruik van willen maken. Fijn dat het zo kan, nu.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk boompje zo. En zo grappig dat jullie er echt werk van maken om sfeer te maken op het werk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En dat wordt ook heel erg gewaardeerd. Onze baas vindt het ook geweldig en die moet ook altijd gelijk foto's van ons nemen als we er weer eens verkleed bij lopen. Met carnaval dossen we onszelf ook altijd uit.

      Verwijderen
  6. Dat kerstboompje is zalig geworden. Creatieve handen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat ben je toch een knutselwonder. Van niks zo iets heel moois maken ... je moet het maar kunnen.

    BeantwoordenVerwijderen