intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

dinsdag 17 oktober 2023

kapot

Tijdens onze vorige vakantie lag ik twee dagen op bed met migraine. Nu hebben we weer vakantie en nu ben ik verkouden! Gelukkig ben ik er niet ziek van. Ik nies en snotter en hopelijk blijft het daar verder ook bij. 

☕ ☕ ☕ ☕ ☕ ☕

Een paar weken terug ging ons espressoapparaat kapot. We kochten een nieuwe en niet zo'n dure als de vorige, maar gewoon een simpele. Met de vorige konden verschillende soorten koffie gezet worden. Toen we die kochten zei ik al dat dit voor mij niet hoefde en ik heb ook maar zelden cappuccino of latte gemaakt. Ik drink graag speciale koffie als ik van huis ben, maar thuis drink ik altijd gewone koffie.

En toen begaf ook de stofzuiger het. Niet voor zijn tijd, want ik kocht die toen de kinderen nog op de basisschool zaten. Zoonlief is nu vijfentwintig, dus zeg gerust dat we de stofzuiger al dertien jaar hadden. En met huisdieren wordt er hier vaak gestofzuigd, het was een goede stofzuiger.

Manlief bestelde een nieuwe, nadat ik mijn wensenlijstje doorgegeven had: lang snoer, sterke zuigkracht en een parketborstel. Vanmorgen werd de nieuwe bezorgd en laten we hopen dat we daar ook minstens dertien jaar mee vooruit kunnen. Dat zou mooi zijn!

Het is te hopen dat er nu niet nog iets kapotgaat. Zulke dingen komen altijd in drieën... ik houd mijn hart vast ;)


8 opmerkingen:

  1. Ai, dat is niet leuk als je vakantie hebt en je voelt je minder fit! Maar er heerst weer één of ander virusje en ik heb er zelf helaas ook ervaring mee. Veel mensen zijn kwakkelig...
    Altijd balen als een apparaat kapot gaat, maar na lange trouwe dienst voelt het minder erg aan.
    Beterschap voor de verkoudheid en ik hoop dat je toch je plannetjes voor deze week kunt uitvoeren!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel.
      Manlief was vorige week ziek: hij had koorts en voelde zich echt slecht. Ik denk niet dat ik het van hem heb, daarvoor zit er teveel tijd tussen en ik voel me verder niet ziek.

      Verwijderen
  2. Denk dat het alweer rond gaat. Verkouden ik hoor het al meer.
    En ja kapotte apparaten gaan vaak tegelijk. Beterschap

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ‘n Vriendin en haar vriend, mijn ene zus en haar dochter en mijn buurvrouw hebben allemaal corona! Ik hoop dat het jullie deur voorbij haat.
    Thea

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De besmettingen nemen weer toe. Volgende week word ik gevaccineerd en begin november ga ik om de griepprik.

      Verwijderen
  4. We hadden net een paar weken geleden een nieuwe wasmachine toen de droger het ook begon op te geven, dachten we. Maar het bleek loos alarm, gelukkig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig! Het zijn toch grote uitgaven als je nieuwe moet aanschaffen.

      Verwijderen