intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

dinsdag 31 oktober 2023

feest

 Afgelopen zaterdag was er een feestje waar we het druk mee gehad hebben. Ook van tevoren al met het bedenken van liedjes, acts en de cadeaus. En op de dag zelf stonden we met een paar man om negen uur 's morgens al bij het gehuurde zaaltje om de boel te versieren en om alles voor het feest klaar te zetten.


Tijdens het feest heb ik voornamelijk in de keuken gestaan, druk met koffiezetten, taart snijden, drankjes inschenken en de afwas. Anderen gaven bestellingen door en deelden alles rond.


De slager zette het buffet klaar en ook daarvan was alles prima in orde. 


De jarige kan terugkijken op een geweldig feest en ze heeft er enorm van genoten. Alle genodigden waren er en zelfs nog een paar meer dan ze verwacht had. 

Na een kort nachtje stonden we de zondagmorgen alweer vroeg bij het zaaltje om de boel op te ruimen en om schoon te maken. En toen we daarmee klaar waren zijn we met al het overgebleven eten naar mijn schoonmoeder gegaan om daar van de restjes te eten en om na te praten. 

Ik ben wel eerder dan de rest weggegaan, want ik had knallende hoofdpijn en ik ben thuis gelijk gaan slapen. Toen ik na een paar uurtjes slapen wakker werd, waren man en zoon ook weer thuis en in de koelkast stonden allemaal schaaltjes met eten die ze meegekregen hadden. Dat was makkelijk voor het avondeten. 

We zijn nu alweer een paar dagen verder en ik kan nog steeds van het fruit eten dat ik ook nog gekregen had. De jarige had zelf een hele grote fruitschaal voor bij het buffet gemaakt, maar niet al het fruit had op die schaal gelegen. Zo waren er nog bakjes met druiven, meloenen en kiwi's over.

🎈 🎈 🎈 🎈 🎈 🎈

Vandaag is het prikdag: de poezen krijgen straks een herhalingsprik en ik krijg later op de dag de covidvaccinatie. 

Hierbij wil ik je een fijne dag wensen!


10 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige taart, en wat hebben jullie moeite gestoken in een mooie feestdag voor. Wat lief!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En zo waren er drie taarten!
      Toen ze het zaaltje betrad was ze ook heel erg emotioneel omdat we het zo mooi versierd hadden.

      Verwijderen
  2. Wat geweldig dat jullie dit samen gedaan hebben! Jammer dat je hoofdpijn kreeg, is natuurlijk niet vreemd na zulke drukke dagen.
    Thea

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die hoofdpijn was wel weer te verwachten... dat gebeurt vaker als ik het druk gehad heb. Maar goed, het feest was meer dan geslaagd en daar ging het toch om.

      Verwijderen
  3. Wat hebben jullie dat geweldig bedacht en uitgevoerd met elkaar!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We zijn wel een klein beetje ervaren in het organiseren van feesten. Als het even kan worden jubilea en kroonjaren uitgebreid gevierd. Deze keer hadden we behoorlijk uitgepakt en dat kon bij deze jarige ook, maar we hebben ook familieleden die het niet zo heel erg waarderen en daar houden we dan ook rekening mee.

      Verwijderen
  4. Wat heerlijk voor de jarige om zo’n feest te kunnen vieren. Jullie hebben het echt geweldig verzorgd. Ik snap dat je na afloop moe was en helaas ook hoofdpijn kreeg.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We zijn al weken van tevoren bezig om van alles te verzinnen, houden elkaar met een groepsapp op de hoogte, wisselen ideeën uit. Degene waarvoor het feest georganiseerd wordt weet dat wel, maar we weten verder altijd alles goed geheim te houden.

      Verwijderen
  5. Leuk om zo'n feest te organiseren, ik hou daar wel van. Jullie hebben echt je best gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het verliep allemaal prima. Voor de jarige was het een mooi feest en ook de rest heeft het prima naar zijn/haar zin gehad.

      Verwijderen