intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

donderdag 25 mei 2023

offline

Nou daar ben ik weer eens, hoor! Druk met van alles alleen niet met internet. 


Werken, naailes (de gewone les en inhaallessen), tuinieren, knutselen en lezen... Ik verveel me niet!


Ik ben de Paardenfluisteraar van Nicholas Evens aan het lezen, was daar tijdens onze vakantie in begonnen. Ik vind het fijn dat ik het lezen een paar maanden geleden weer opgepakt heb, na jarenlang weinig tot niets gelezen te hebben.  




In de tuin is er altijd genoeg te doen. Vorige week en vorig weekend ben ik daarom veel buiten bezig geweest. Ik ben wel blij dat het nu wat warmer gaat worden. 



Ik ging kringlopen en kocht nog wat dingetjes voor in de tuin: manden, beeldjes, een windgong en een krukje. De afgelopen jaren heb ik de tuin steeds verder met voornamelijk tweedehands spullen aangekleed.


En dan ben ik nog met mijn cursus macrofotografie bezig. Het is lastig, want bij het kleinste zuchtje wind is een foto gelijk niet meer scherp. En aangezien het hier altijd waait...

En dan is het alweer bijna Pinksteren! Ons weekend zit volgepland met leuke dingen. 
Hierbij wil ik je alvast een fijn weekend wensen!

12 opmerkingen:

  1. Prachtige foto's maak je nu.
    In onze tuin is vrijwel alles ook gekregen of tweedehands. En H heeft heel veel voorraad van alles en nog wat. Vandaag wilden we de parasol weer neerzetten, bleek er een schroef in de poot verrot te zijn. Met stukjes roestvrijstaal is die nu verstevigd en als ik dan zie wat voor spullen hij allemaal gebruikt verbaas ik me elke keer weer wat hij kan en vooral bedenkt hoe hij het gaat doen.
    Hoe gaat het met Bee? Hera is echt aan het laatste stukje bezig, nog steeds vrolijk en gezellig maar achterpoten gaan steeds moeilijker met lopen, vooral in de keuken is het te glad en gaan poten alle kanten op , en opstaan help ik soms mee als ze lang gelegen heeft. Ik weet zelf ook wat het effect is van lang liggen of zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Onze Bee heeft ook last van haar achterpoten. Net zoals Hera kost het haar moeite om op te staan. Ze hoort ook slecht, maar dat is niet zo erg. Echt wandelen doen we al lang niet meer met haar, want dat kan ze niet meer. Ze is nu 12,5 jaar en lang heeft ze niet meer, maar twee jaar geleden zei de dierenarts al dat ze uitbehandeld was en ze is er dus nog steeds.

      Verwijderen
  2. Ik geniet ook van je foto's. Zo zie je nog beter hoe mooi de natuur is. Veel plezier in de tuin en fijne Pinksteren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel.
      Ik moet nu echt op zoek naar de kleinste beestjes en dingen en en dan ga je ook weer op een andere manier kijken. Ik vind het leuk om te doen.

      Verwijderen
  3. Het is best fijn om het druk te hebben, actief te zijn. En als het dan ook nog leuke dingen zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet me altijd heel erg goed bezig te houden met van alles en nog wat.

      Verwijderen
  4. Lang geleden heb ik de Paardenfluisteraar ook gelezen herinner ik me. Maar ik weet er tot mijn schande weinig tot niets meer vanaf....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vond de Paardenfluisteraar een prachtig boek. Zoals bijna al zijn boeken. Je foto's zijn goed geslaagd, mooie bloemen en insecten. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel.
      Ik heb ook het boek de Rookspringers van hem hier liggen.

      Verwijderen