intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 10-02-2020) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

vrijdag 7 oktober 2022

daar gaan we weer...

Het was al lang geleden dat vriendin en ik samen waren wezen wandelen. We hadden beiden zo onze eigen bezigheden afgelopen zomer, maar nu hadden we dan eindelijk toch tijd gevonden.


We spraken ergens tussen haar woonplaats en de mijne af. Dat doen we wel vaker. Zo zijn we ongeveer hetzelfde aan benzinekosten kwijt. 


Vriendin had belegde broodjes gehaald, die we in een duinpan uit de wind opgegeten hebben. Er stond een straffe wind, maar daar was het lekker. Op een strandpaviljoen dronken we koffie die ik betaalde. We liepen een fijn rondje en hebben weer lekker bij kunnen praten. 

Toen ik later thuiskwam was zoonlief niet lekker. Eigenlijk was hij de dag ervoor al niet fit, maar daar waren nu keelpijn en verkoudheid bijgekomen. Voor de tweede keer dit jaar heeft hij corona, bleek uit een zelftest, alleen is hij nu wel zieker dan de vorige keer. Hij laat zich vandaag nog testen bij de GGD zodat hij een positieve uitslag op zijn coronacheck-app krijgt. De bedoeling is dat we in december nog op een korte vakantie gaan en dan moet hij wel kunnen aantonen dat hij gevaccineerd of corona gehad heeft. 

 In overleg met mijn baas moet ik vandaag en maandag thuisblijven, omdat ik met kwetsbare mensen werk. Hoe mijn baas het vandaag met mijn uren oplost hoor ik nog wel. De uren die ik maandag niet kan werken, haal ik op dinsdag in. Verder heb ik mijn collega's en mijn vriendin, waar ik mee was wezen wandelen, ingelicht. Ook naar mijn moeder ga ik dit weekend niet. 

Corona slaat weer om zich heen...

17 opmerkingen:

 1. Op het blog van Beriebo las ik,dat je in Middelburg op de inas zat. Toch niet de waayenburgh?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, op de Wellinge op het Molenwater van 1983 tot 1985.

   Verwijderen
 2. Oh, wat vervelend voor je zoon! Ik hoop dat hij snel weer opknapt.
  Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat vervelend voor je zoon. Ik hoop dat hij snel weer opknapt.
  Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vervelend voor je zoon dat hij voor de tweede keer corona heeft, en er nu ook nog eens zieker van is. Corona blijft wat dat betreft onvoorspelbaar. Ik heb het nog steeds niet gehad, even afkloppen, maar dat zegt natuurlijk niets....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zover ik weet heb ik het ook nog niet gehad. Ook de vorige keer dat zoonlief ziek was en een paar maanden later manlief het ook kreeg, ben ik niet besmet geraakt. Toch ben ik de zieken toen niet uit de weg gegaan.

   Verwijderen
 5. De corona is nog lang niet de wereld uit. Dat je zoon maar snel weer beter mag zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nu het herfst is, komt er een nieuwe golf. Het is echt te hopen dat, zeker voor ondernemers, de decembermaand een beetje gespaard blijft.

   Verwijderen
 6. Het coronavirus maakt deel uit van de familie van coronavirussen die er al heel lang zijn en ook niet weg zullen gaan. Het 'coronavirus' zoals wij hebben leren kennen is slechts een variant. Het coronavirus an sich zal zeker ook niet verdwijnen. We zullen er op een gezonde manier mee moeten leren leven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zal echt een blijvertje worden, net zoals het griepvirus.

   Verwijderen
 7. ja het is helaas een terugkomende zaak. Beterschap met zoonlief en ik hoop dat het aan je voorbij gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Hij heeft vandaag veel geslapen en voor nu lijkt het wel weer te gaan, maar we wachten het verder maar af.

   Verwijderen
 8. Dat is minder van de corona. Ik hoor het veel om me heen. Morgen krijgen wij de prik en daarna maar weer opletten. Sterkte en beterschap voor je zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de vijfde prik vorige week gehad en ik hoop dat ik er voldoende door beschermd ben.

   Verwijderen
 9. Hopelijk knapt zoon snel weer op. Het is nog niet weg, verre van. Ik wil graag mijn prik, maar ik ben nog niet aan de beurt. Hopelijk gaat het wel lukken voordat ik eind van de maand een paar dagen naar Frankrijk ga.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet hoe alert ze in Frankrijk zijn of dat je een QR-code moet laten zien. Toen wij van de zomer naar Sicilië gingen had ik dat eerst bij Buitenlandse Zaken gecheckt.

   Verwijderen