intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zaterdag 27 augustus 2022

bedankje

Onderweg voor een bezoekje aan mijn moeder, stopte ik eerst bij het tuincentrum. Ik had hondenvoer en koemestkorrels nodig en zo kon ik gelijk een bos bloemen voor mijn moeder meenemen. Ze krijgt vaker een bos bloemen van me. Mijn oudste broer geeft haar altijd een doosje bonbons en mijn jongste broer trakteert haar vaak op koekjes. 

Mijn moeder had het volgende voor mij klaarliggen:


Ahhh... wat lief van haar! Natuurlijk had dit niet gehoeven, ik was blij dat ik haar had kunnen helpen, maar we zullen de chocolaatjes met smaak opeten. 

Het was druk op de weg met caravans en campers. Het zomerseizoen nadert zijn einde en daarna zullen er nog wel toeristen zijn, die zijn er immers het jaar rond, maar de rust zal weldra in ons Zeeuwse landje terugkeren. 

Omdat het najaar in aantocht is, heb ik bloembollen besteld. In september zullen ze bezorgd worden. Vorig jaar had ik in het najaar bloembollen in verschillende bloempotten geplant en dat ga ik nu weer doen.


Ook in de tuin zal ik weer bloembollen planten. De afgelopen jaren heb ik al veel bollen geplant, maar er kunnen er altijd nog bij 😉


7 opmerkingen:

  1. Wat lief van je moeder. En wat lief van jou en je broers.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend lief van je moeder. In de laatste jaren van haar leven verraste mijn moeder me ook regelmatig met een bedankje. Niet nodig maar wel,welkom!
    Thea

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zeg ook altijd tegen mijn moeder dat ze me altijd mag bellen. De telefoon ligt naast mijn bed. Dus of het nou overdag of 's nachts is... ik ben bereikbaar. En ze zal daar echt nooit misbruik van maken.
      Om half 12 was ze wakker geworden omdat ze naar de wc moest. Ze heeft tot half 1 afgewacht of er iemand kwam en is toen uit bed gegaan. Ze kan vrijwel niet meer zelfstandig opstaan en lopen, dus dat had even geduurd. In haar zetel had ze van alles aan de kant moeten zetten om bij de telefoon te kunnen en uiteindelijk was het pas tegen 2 uur dat ze mij belde.

      Verwijderen
    2. ❤️❤️❤️

      Verwijderen
  3. Lief van je moeder. Lief van de kinderen voor hun moeder.

    BeantwoordenVerwijderen