intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

vrijdag 29 april 2022

shoppen

Een dagje winkelen met vriendinnen... ik doe dat zo graag! Dat begint al met de rit ergens heen, het koffiedrinken, ergens lunchen, nog iets drinken, dineren, shoppen en aan het eind van de dag de terugrit naar huis. En ondertussen kletsen en lachen we wat af!

We gingen naar Rotterdam. Van Koningsdag, de dag ervoor, was niks meer te zien. Voetbalsupporters voor Feyenoord-Marseille zijn we vrijwel niet tegengekomen. En het is ons niet opgevallen dat er mensen op pad waren naar Ahoy voor de Vrienden van Amstel Live. Het viel reuze mee met de drukte in de stad. Ook op de weg was het rustig en we hebben nergens in de file gestaan.

We kregen een tip om de auto in de Interparking bij de Markthal te parkeren. Vooraf reserveren en vervolgens slechts tien euro voor een hele dag parkeren kwijt zijn. Dat is mooi!

Ik vertrok om 7.15 uur, pikte mijn vriendinnen op, reed 170 km naar Rotterdam, zette 19.000 stappen, reed 170 km terug, zette mijn vriendinnen af en om 20.45 uur was ik thuis. En nu... kun je me opvegen! Gelukkig heb ik vakantie. Mijn vriendinnen zijn slechter af want die moesten vandaag gewoon naar hun werk toe.

13 opmerkingen:

  1. Haha, klinkt als een marathon maar wat heerlijk dat het zo geslaagd was. Rust maar lekker uit in het weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Of dat uitrusten helemaal gaat lukken, betwijfel ik... We zitten nu voor een lang weekend op de Veluwe met zestien personen.

      Verwijderen
  2. Gezellig zo'n dagje uit! Nou ja dagJE.... nu lekker bijkomen en nagenieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldige leuke dag zal dat geweest zijn.
    Als je van te voren reserveert is het inderdaaad nog wel te doen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Anders ben je toch veel geld kwijt. In Gent hebben we de auto ook wel op een P&R gezet en dan konden we met een shufflebus naar het centrum toe. Heel handig en kostte ons nets, maar we moesten wel de hele dag met onze tassen slepen. Het is dan toch handiger om de auto in de buurt te hebben.

      Verwijderen
  4. Ik ken Rotterdam goed, woon er niet ver vandaan. Ben benieuwd waar jullie hebben gegeten en gedronken! Maar dat het een leuke dag was kan ik me voorstellen, Rotterdam is tegenwoordig een hele leuke stad!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We hebben een panini bij Seth op het terras gegeten. En 's avonds konden we zo gauw niks geschikts vinden, alles zat vol waar we gingen kijken. Uiteindelijk hebben we gewoon bij de Hema gedineerd. Misschien niet zo gezellig om te zitten, maar het eten was goed.

      Verwijderen
    2. Ik ken Seth niet, maar de Hema wel, ik ben een van de grootste Hema fans die er zijn!

      Verwijderen