intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

vrijdag 18 februari 2022

afgelost

Zoonlief moest zich weer laten testen, maar vanwege de afgegeven storm werd deze afspraak geannuleerd. De teststraat zou niet opengaan. En trouwens, de kans dat hij nog steeds positief zou testen, was groot en daarom werd er geen nieuwe afspraak gemaakt. 

De afgelopen dagen zaten we samen thuis en hij hielp mij met een paar klussen en ik hielp hem vervolgens weer met een paar dingen. Gezellig hoor, om hem thuis te hebben, dat gebeurt niet vaak meer. Hij werkt fulltime en daarnaast heeft hij zijn eigen hobby's en zijn vrienden. Net zoals ook ik mijn eigen dingen heb. We kozen ervoor om zoonlief niet in isolatie te laten gaan. We hebben gewoon contact gehad, ervanuit gaande dat we vroeg of laat allemaal wel corona zullen krijgen. Slim of dom? Geen idee!

Voordat ik vandaag naar mijn werk ging heb ik een zelftest gedaan. En voor de rest heb ik me goed aan de regels gehouden. De afgelopen dagen thuisblijven was fijn, maar weer terug op de werkvloer zijn voelde ook weer goed. En nu zijn de kinderen van een collega positief getest en moet zij thuis blijven. Zij lost me nu dus af.

🌀 🌀 🌀 🌀 🌀 🌀 🌀 🌀

Op het werk had ik er niet zoveel erg in dat het stormde, maar hier thuis waaide ik bijna omver. Tot grote hilariteit van zoonlief. 


Bij de overburen ligt een boom omver en ik hoop dat we er zonder schade vanaf gaan komen. Het gaat echt flink tekeer!

7 opmerkingen:

  1. Tot nu toe niets aan de hand hier, wind staat pal op huis en we hebben wel veel geluid binnen, is oud huis. Nu om 20 uur lijkt het al wat af te zwakken.

    Der isolatie lijkt me ook lastig te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is nu 10 uur en hier nog steeds storm. Vlagen van 10 Bft.

      Verwijderen
  2. Hier inmiddels ook weer een positieveling in huis. Ik denk dat we allemaal wel aan de beurt gaan komen ...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik verwacht het ook. En nu met de versoepelingen en binnenkort carnaval zal er vast een forse stijging komen.

      Verwijderen
  3. Bij ons gelukkig geen schade in de buurt en als ik naar buiten kijk dan waait het nog.
    Gelukkig dat je het goed geregeld hebt met je collega dat ziek worden ;) Bij ons in Maastricht ook bijna carnaval en dan zullen de besmettingen wel de pan uit reizen. Wij vertrekken woensdag a.s. naar zuid Frankrijk. Hopelijk is het daar rustiger.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gezellig zo samen met je zoon! Corona kan soms ook wel zorgen voor rust en gezelligheid.

    BeantwoordenVerwijderen