intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 10-02-2020) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

dinsdag 5 oktober 2021

de klad

Vraag van de dag: wat is het meest interessante dat genoteerd staat in je agenda? 

Dat ik binnenkort een weekend wegga. Niet met manlief maar met vijf anderen. Manlief en ik gaan samen ook nog een paar dagen weg, naar het buitenland nog wel, maar daarover later meer. En voor de rest staan er afspraken als de kapper, de tandarts, bloemschikken en een etentje in mijn agenda.

๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘ ๐Ÿ‘

Ik heb tot nu toe weinig gewandeld dit jaar. Omdat manlief sinds april een schuur aan het bouwen is, had hij geen tijd om te wandelen, waardoor ik ook minder liep. Daarnaast speelde het weer ook een belangrijke rol om lekker thuis te blijven. Gelukkig ben ik deze zomer toch bijna wekelijks met mijn vriendin wezen wandelen, maar nu ze weer aan het werk is (na een ziekteperiode van een half jaar), kwam er toch een beetje de klad in. 


Dus toen vanmiddag de regen weggetrokken was, trok ik mijn wandelschoenen aan en ging ik weer op pad. Alleen lopen vind ik niet erg en meestal luister ik wel naar muziek of een boek, maar daarvoor vond ik het nu te hard waaien. Bij harde wind moet ik het volume hard zetten, maar dan hoor ik het verkeer ook niet meer aankomen en dan schrik ik me iedere keer te pletter als ik ingehaald word. 


Kijk, deze dames waren getuige van mijn wandeling:


Evenals zoonlief die op pad was van zijn werk naar huis. 

En voor de rest... heb ik niet zoveel te melden... 

Ik wil je daarom een goede avond en morgen een fijne dag wensen!

19 opmerkingen:

 1. Mm interessant is niet het goede woord, volgende week wordt een scan van ogen gemaakt. Sinds paar maanden zie ik slechter, in rechter oog heb ik staar dat wist ik eigenlijk al maar niet stadium en linker oog zitten bloedingjes. Moet dus verder naar gekeken worden en dat vind ik best wel eng.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat geloof ik goed! Ik zou dat ook eng vinden. Alvast succes!

   Verwijderen
 2. Oh die foto met die bomen... dat vind ik zo Z.Vl. Dat landschap, wat hou ik er van

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de dijken en polderwegen met populieren... Dat is altijd mooi om te zien.

   Verwijderen
 3. prachtige reeks maakte je weer mevrouw w, ik loop het liefst alleen, en zonder geluid dan hoor ik alles van buiten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij waren laatst op vakantie naar de Sallandse Heuvelrug en de Posbank, naar de heide en het bos. Mooie natuurgebieden, maar wat ons opviel was dat we daar zo weinig vogels hoorden. Bij ons hoor je altijd wel meeuwen of ganzen. Ook kauwen, kraaien en eksters zijn hier nogal goed vertegenwoordigd. We vonden het daar gewoon stil.

   Verwijderen
 4. Lopen is zo goed voor een mens! Als je vaak samen loopt snap ik best dat de klad er een beetje in kwam. Foto's maken tijdens het lopen inspireert altijd weer, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik met mijn vriendin loop let ik niet zo heel veel op de omgeving, dan praten we heel veel met elkaar. Als ik alleen of met mijn man loop, dan zie ik altijd wel iets om te fotograferen.

   Verwijderen
 5. Wat een mooie foto's. Ik loop ook regelmatig. Vaak met man en vaak alleen. Met man door het park in de buurt van ons huis. Alleen wandel ik graag door de buurt. Ik woon hier nog niet zo lang en zo leer ik de buurten een beetje kennen. Er is wel veel groen in de buurt gelukkig. Altijd met muziek op. Gewoon op de stoep is dat geen probleem.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wandelen is een goede manier om de buurt en om mensen te leren kennen, toch zeker als je vaak dezelfde route loopt.

   Verwijderen
 6. Een weekje herfstvakantie, maar niet weg, gewoon thuis. In die week naar de kapper, keer lunchen met JW, mijn beste vriend van de middelbare school, gebakje eten op mijn verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat gebeurt wel eens, dat de wandelklad opduikt. Ik herken het volledig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Op dit moment het grote kruis dat ik door vorige week heb gezet omdat ik eindelijk een week wil met 'geen fratsen' erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat was een prachtige wandeling.
  Vanaf volgende week starten we met een dag in de week oppassen. Dat zouden we al vanaf mei 2020 doen, maar door corona en thuiswerken kwam het er niet van. Toen was het 1 kleinkind, maar inmiddels zijn het er al 2.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo fijn dat het weer mag! Alvast heel veel fijne oppasdagen met de kleinkinderen toegewenst.

   Verwijderen
 10. Lezen, koken, nagels lakken, bloggen en film of serie kijken.

  BeantwoordenVerwijderen