intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zaterdag 28 augustus 2021

zaterdag

Vraag van de dag: wat is je favoriete ijsje? 

Ik eet niet zo heel erg vaak ijs, maar als ik schepijs eet dan wil ik graag een bolletje stracciatella of cooky dough. En als het erg warm is vind ik waterijs, zoals een raket lekker. 

🍦 🍧 🍦 🍧 🍦🍧 🍦

Zaterdag. 

Ik ging vanmorgen naar mijn moeder en op de terugweg reed ik naar het tuincentrum om voer voor de honden te kopen. Mwaahh... vijf vaste planten voor vijf euro... die kon ik niet laten staan. En op het rek met afgeprijsde planten (twee voor de prijs van één) vond ik twee mooie anemonen. Dus ik kwam met hondenvoer en zeven planten thuis.

's Middags ging ik naar de negende verjaardag van een achterneefje. Manlief bleef thuis, want die was samen met zoonlief aan het klussen. Neefje wachtte me al op, want hij had pas rust als ik er was. En ook de taart werd aangesneden als ik er zou zijn. Omdat er in de buurt eigenlijk geen speelgoedwinkels meer zijn, gaf ik hem geld. Zijn moeder vertelde dat hij op zijn kinderfeestje van twee kindjes een cadeautje gekregen had en de rest gaf ook geld of een cadeaubon, om dezelfde reden waarom ik geld gaf. Je hebt hier nog wel een paar winkels die wat speelgoed verkopen, maar het assortiment is daar gewoon heel erg klein. 

Na de verjaardag reed ik langs een boer om aardappelen en bio-eieren te kopen. En eenmaal thuis zette ik de nieuwe plantjes in de tuin. Salvia, margrieten en de anemonen...dat ze maar goed mogen groeien en mooi gaan bloeien!  

 Ik had 's morgens de was buiten gehangen en na een paar flinke regenbuien, werd het 's middags toch nog zonnig en met een flinke harde wind erbij, was de was aan het eind van de middag mooi droog. 

Hèhè, morgen heb ik geen afspraken. Even een dagje thuis van alles doen kan geen kwaad.


13 opmerkingen:

  1. Chocolade en mocca zijn mijn favorieten. Met slagroom graag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mokka ijs met een flinke dot slagroom.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik hou wel van slagroom, maar dan liever bij de warme chocomelk ;)

      Verwijderen
  3. Ja voor zulk geld zou ik vaste planten zeker meenemen dat is niks.
    Qua ijs een magnum met nootjes maar eerlijk gezegd geef ik er niet zoveel om.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mokka, pistache, chocolade eigenlijk alle smaken die géén fruitsmaken zijn! En ja, met slagroom, véél slagroom! Heerlijk een dagje voor jezelf, ik heb er net 6 weken opzitten en ga morgen weer 'terug naar de baas!' Fijne week! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Yoghurt Amerena, ik zou het nu wel als ontbijt lusten, maar dat wordt yoghurt met blauwe bessen. Dat was leuk plantjes kopen. Jammer dat er geen speelgoed meer te koop is voor een verjaardag, maar zo met geld kan hij iets kopen waar hij voor aan het sparen is. Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Binnenkort is zijn zusje jarig, ze wordt zes, maar ik mag gewoon geld geven van haar ouders. Ik doe er wel een piepklein cadeautje bij. Zo kreeg het neefje een sleutelhanger met zijn naam erop.

      Verwijderen