intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

dinsdag 17 augustus 2021

winkelen

Vraag van de dag: waar ben je mee bezig wat nooit af lijkt?

Het huishouden en de tuin. 

๐Ÿ› ๐Ÿ› ๐Ÿ› ๐Ÿ› ๐Ÿ› ๐Ÿ› ๐Ÿ› ๐Ÿ›

Een schoonzus en haar gezin zouden nu in Frankrijk zijn, maar omdat รฉรฉn van de kinderen nog niet volledig gevaccineerd was, annuleerden ze de vakantie. Er werd geen nieuwe bestemming gezocht en ze zouden dit jaar dan maar gewoon thuis blijven. Omdat zij en ik wel vaker samen op stap zijn, zei ik een paar weken terug dat ik best wel met haar mee wilde als ze ergens een dagje heen zou gaan en zodoende gingen we vandaag winkelen in Middelburg. Haar dochter en nog een andere schoonzus gingen ook mee. 

Beide schoonzussen wilden voor kleren en schoenen kijken, het nichtje voor beha's en ik voor onderbroeken. Voor de rest zou ik het wel zien. De onderbroeken kocht ik (afgeprijsd) bij de Hema. Ik had nog een cadeaubon van vijf euro om in te leveren en daardoor betaalde ik slechts รฉรฉn euro voor drie onderbroeken. Dat was nog eens leuk! Verder kocht ik losse thee, drie tubes acrylverf (om stenen te schilderen), een oliebrandertje (mijn oude was lek) en deze:


Dat is een houten plank van 20x20cm met de Zeeuwse knop erop. Ik ga deze vernissen en buiten op de stellage bij het schuurtje zetten:


De foto is van vorig jaar. Toen was het een stuk beter weer. Wij hadden vandaag de hele dag regen. Het was druk in de stad en dat zou ook wel door het slechte weer gekomen zijn. Het was in elk geval geen strandweer en de toeristen willen toch graag iets gaan doen. 

Wij hadden een gezellige dag. We zien elkaar wel regelmatig, maar het was al lang geleden dat we een dagje samen waren wezen winkelen. Ik kwam ook nog een vriendin tegen die samen met haar man aan het winkelen was, dat was ook leuk. Toevallig hadden de vriendin en ik voor morgen al een afspraak opstaan om ergens iets te gaan drinken. Dan kunnen we mooi praten over wat we allemaal gedaan hebben in Middelburg.


14 opmerkingen:

  1. Regen of geen regen,,Middelburg is altijd leuk.Ik was rond 11.00 uur even in de
    stad en toen was het al heel erg druk met vooral veel toeristen. Dinsdag is altijd
    al druk door de markt en met dit weer zoeken vakantiegangers toch buiten nog wat
    vertier, toen was het ook nog droog.Vanaf een uur of 12 niks anders dan regen.
    Ik hoop dat we toch een mooie herfst krijgen, anders gaat de zomer zo over in de
    winter.
    Gezellige week verder,
    Betsy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Schoonzus wilde naar Middelburg of Goes. Het werd dus Middelburg. Het was best alweer lang geleden dat ik er geweest was. In Goes trouwens ook.
      Het zou jammer zijn als het weer steeds zo slecht blijft. Er is zo niks aan!

      Verwijderen
  2. Huishouden komt inderdaad nooit af.
    Vanmiddag het grote verband van hand en mijn duim ziet er prima uit, nog wel blauw en dik en stijf maar verder kan ik er bijna alles al mee alleen nog nie teveel kracht zetten.
    Ik wilde in 2 plaatsen wat kopen maar beiden was stukje lopen in winkelcentrumen het regende erg hard, doorgereden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is goed nieuws over je duim! Nog wel rustig aan doen, hoor.

      Verwijderen
  3. Leuk die Zeeuwse knop! Ik kreeg een kaart met een gestileerde knop erop. Ook al zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. DE WAS!!!! De machine is nog niet klaar of er liggen al weer sokken of onderbroeken in de wasmand, en dat met twee personen... blehhhh.... en nu kan het ook al niet naar buiten omdat de herfst is begonnen.... nog een keer blehhhhh. Verder heb ik niets te klagen hoor, een flinke stapel boeken, wat series die ik nog wil kijken en straks een quiche voor het avondeten bakken. Gisteren andijviestamppot gegeten, lekkere zomerse maaltijd maar niet heus! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik sluit me helemaal aan bij je antwoord van huishouden en tuin! Beide zijn nooit eens echt klaar....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En net als de tuin er netjes bijligt, verzin ik weer iets wat ik kan veranderen...

      Verwijderen
  6. Dat was een leuk uitje en volgens mij heb je de afspraak met je vriendin om iets te gaan drinken inmiddels ook al gehad. Ja, het huishouden houdt nooit op, maar ik maak me er minder druk mee dan vroeger.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De zeeuwse knop is prachtig. Ik heb nog een borduurpatroon liggen, die mag je wel hebben. Laat mij maar weten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lief van je! Alleen ben ik geen borduurster... anders zou ik hem wel van je overgenomen hebben. Ik heb nog een groot borduurwerk liggen dat ik van mijn schoonmoeder gekregen heb en nog moet laten inlijsten. Dat zal ik binnenkort eens laten doen.

      Verwijderen