intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zaterdag 17 juli 2021

lappenmand

Vraag van de dag: in welke functie zou je enorm slecht zijn?

Sowieso in een functie waarbij ik veel documenten/dossiers zou moeten lezen. Taaie kost. Voor een leidinggevende functie ben ik te braaf en om diezelfde reden zou voor de klas staan ook niks voor mij zijn. 

๐Ÿ› ๐Ÿ› ๐Ÿ› ๐Ÿ› ๐Ÿ› ๐Ÿ› ๐Ÿ› ๐Ÿ›

Zoonlief was afgelopen week ziek. Hij had veel last van hoofd- en buikpijn en was misselijk. Op mijn aanraden belde hij halverwege de week naar de huisarts om te vragen of zijn ziekzijn iets met de tekenbeet, die hij een week of vijf geleden opliep, te maken kon hebben. Maar omdat de teek korter dan vierentwintig uur op zijn lichaam gezeten had, was de kans klein dat het hierdoor kwam. 

Donderdag was ik niet fit. Maar ja, ik had een paar drukke dagen achter de rug en de dag ervoor een kinderfeestje gehad, dus ik dacht dat het daardoor kwam. Maar gisteren was ik ook de hele dag ziek, zwak en misselijk! Gisteravond lag ik bijtijds in bed en ik heb maar liefst negen uur geslapen! Gelukkig voel ik me nu alweer een stuk beter. Ik denk zomaar dat zoon en ik een virusje opgelopen hadden. 

☀ ☀ ☀ ☀ ☀ ☀ ☀ ☀


Hierbij wil ik je een fijn weekend wensen!

5 opmerkingen:

  1. Een functie waarbij je echt in de belangstelling staat. Ik werk liever op de achtergrond.
    Maar leidinggevenden moeten wel beseffen dat zee niets zijn zonder die mensen die op de achtergrond werken en net zoveel presteren. Had er eens een die geloofde dat hij echt alles wat goed ging aan hem te danken was, heb hem toch echt eens duidelijk gemaakt dat hij van ons afhankelijk was om goede cijfers te halen. Toen viel het kwartje pas en werd hij gelukkig een veel fijner mens, was eerste echt horkerig en zo van een hoge opleiding. Zo opte=reden kan ik dan wel weer.

    Dat er ook nog een gewoon zomergriepje bestaat wordt op het moment wel eens vergeten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik maak schoon en ik heb leidinggevenden gehad die geen onderscheid tussen ons en andere functies maakten, maar zo is helaas niet iedereen.

      Verwijderen
  2. Ik had dezelfde klachten: niet lekker, misselijk, buikpijn, rillerig en veel behoefte aan slaap. Het duurde ongeveer 1,5 dag en daarna ging het al weer een stuk beter. De eetlust is nog niet helemaal weer terug, maar ook dat komt wel weer. Ik houd het ook op een zomergriepje. Mijn (kleuter)kleindochter moest een kleine week geleden op vakantie 's nachts overgeven. Hele bed er onder, huilend kind onder braaksel en 1,5 dag weinig zin in eten. Misschien heb ik het van haar gekregen. Ik houd bij haar geen 1,5 meter afstand. Dat lukt gewoon niet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, van zo'n kleintje kun je geen afstand houden. Mijn eetlust is ook nog niet helemaal terug, maar gelukkig ben ik nu wel weer fit.

      Verwijderen
  3. Hopelijk knappen jullie beiden verder op.

    BeantwoordenVerwijderen