intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

woensdag 16 juni 2021

zwerfkei

Voor wie gisteren mijn bericht niet meer herlezen heeft:

Sanne is gisteren in goede gezondheid in Sittard teruggevonden. Er wordt nog uitgezocht wat er de afgelopen twee weken gebeurd is.

Ik ben zo blij dat ze weer terecht is en met mij heel veel andere mensen. 

๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

Vraag van de dag: als ik 's morgens wakker word, is het eerste wat ik doe...

Kijken hoe laat het is.

๐Ÿ’ ๐Ÿ’ ๐Ÿ’ ๐Ÿ’ ๐Ÿ’ ๐Ÿ’ ๐Ÿ’ ๐Ÿ’

Voor de internist moet ik een paar keer per jaar mijn bloed laten onderzoeken. Gisteren besloot ik daarvoor niet naar het ziekenhuis te gaan, maar naar een priklocatie in een verzorgingshuis. En het was me daar toch een partij druk! Als je naar het ziekenhuis gaat moet je tegenwoordig een afspraak maken en op de priklocaties niet en sindsdien is het op die priklocaties erg druk, aldus degene die bloed bij me afnam. 

Voor mij was dat eigenlijk ook wel de reden om hiervoor te kiezen en ook omdat ik daarna daar in de buurt wilde gaan wandelen en boodschappen wilde gaan doen. Het leek me wel handig om alles te combineren. 

Tijdens mijn wandeling vond ik een zwerfkei:


Echt leuk! Het is gewoon een kunstwerkje! Ik ga hem eerst een tijdje zelf houden en later zal ik hem verder laten zwerven.

Fijne dag vandaag!


12 opmerkingen:

  1. Wat is dat toch leuk, met die stenen. Ik heb er ook een paar gevonden en werd er blij van. Vervolgens heb ik geprobeerd er een paar te maken, maar van het resultaat werd ik niet blij. Die gaan dus niet gevonden worden, haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ga daar ook geen talent voor hebben. Ik kan sowieso niet goed tekenen en op een steen lijkt me ook nog eens extra moeilijk.

      Verwijderen
  2. Wat een goed nieuws dat Sanne gevonden is๐Ÿ˜…. Blij voor alle mensen die zo in angst hebben gezeten.
    Die steen die je hebt gevonden is geweldig mooi! Ik vind er regelmatig een, maar heb nog nooit zo'n mooie gezien. Lekker laten logeren bij jou.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het beschilderen van stenen is een ware rage geworden. Wij hebben een klant die daar brood in zag, die bestelde een paar zakken met geschikte stenen in onze winkel, en maakte kant-en-klaar pakketjes, met alle benodigdheden, dus wat stenen, penseeltjes, verf, aflak. Die pakketjes had hij heel snel verkocht, hij heeft er nu een heel handeltje in. ๐Ÿ˜€

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wordt blij van stenen en heb er ook verschillende in huis, zelf gevonden op diverse plekken, maar een beschilderde ben ik nog nooit tegengekomen.

    Als mijn lichaam niet moeilijk doet kijk ik waarschijnlijk ook het eerste op de klok. Maar meestal wordt ik wakker omdat benen in blokken beton veranderd zijn en in een kramp zitten en dan moet dat eerst gecorrigeerd worden voor ik iets anders kan doen. Vannacht 2x wakker geworden van een slapende hand.
    Voor mijn benen heb ik alle onderzoeken al gehad en neem ook magnesium maar tot nu toe helpt nog niets

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja stenen vinden is zo leuk. Ik vind ze trouwens zelden hoor. Nu in Zuid-Limburg weer 1, vorige keer ook al. Ik hou ze lekker. Ik ben dol op stenen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gelukkig is het meisje weer gevonden! Die verdwijning is echt een nachtmerrie voor ouders en familie.

    Die steen is prachtig! Nog nooit geprobeerd, maar wel, heel toevallig eentje voor mijn voeten. Ik bewaar hem eerst ook een tijdje. Bij mij staat er “ love” bij het schilderwerkje. Zรณ vertederend…

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk hรจ, al die stenen die rondzwerven, er zijn zulke mooierds bij.
    O, wat fijn dat Sanne terecht is!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Stenen schilderen en verstoppen is inderdaad een rage. Ik heb een tijdje gedacht om het ook te doen. Maar ik doe het niet, want ik heb al veel hobby's en andere werkzaamheden.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het moet een enorme opluchting zijn dat het meisje terug is!
    Onlangs vond ik hier in de buurt ook een prachtige steen, die van jou is ook een echt kunstwerkje. Om blij van te worden toch!
    Mijn wekker helpt me ontwaken, ik moet dus even beseffen dat het tijd is, en dan verder luisteren, soezend, naar de radio.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat leuk mevrouw w wij leggen ook wel eens zwerfstenen ergens neer..
    sommige mensen reageren op keigoed :-)
    erg leuk is dat

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo, weer even bij-gelezen. Wat een toestand zo'n vermissing, afschuwelijk om mee te maken zeg..
    Zwerfkeien of stenen is helemaal in, geloof ik. Ik lees er zoveel over. Leuk idee vind ik dat wel, je maakt mensen daar toch wel blij mee en het voelt een beetje als een schat vinden terwijl je er niet naar op zoek was...

    BeantwoordenVerwijderen