intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 10-02-2020) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

donderdag 17 juni 2021

rage

Vraag van de dag: welk woord gebruik je echt té vaak?

Ik zeg vaak Oké. En Inderdaad zeg ik ook heel erg vaak. 

🎨 🎨 🎨 🎨 🎨 🎨 🎨 🎨

Ja, die zwerfkeien... ik kreeg toch zin om dat ook eens te proberen. Ik heb gezien dat sommigen geweldige kunstwerken op stenen maken, maar er zijn ook genoeg mensen met minder talent die stenen beschilderen. Tot die laatste groep behoor ik. Tekenen is gewoon niet echt mijn ding.

Om stenen te kunnen beschilderen had ik al heel veel in huis zoals gesso, acrylverf, penselen en vernis. Ik ben wel bij de Action acrylstiften wezen kopen en op een onverharde weg in de buurt zocht ik naar geschikte stenen. 


Ik ben er lekker een paar uurtjes mee zoet geweest. Wat ik nog wel miste was een goede zwarte stift en die heb ik inmiddels besteld. Ik ben namelijk van plan om nog een paar stenen te beschilderen. 

Als we een keer ergens anders dan hier in de streek gaan wandelen, ga ik de stenen meenemen en dan kunnen ze gaan zwerven. 

🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Hierbij wil ik je alvast een fijn weekend wensen!


8 opmerkingen:

 1. Nu ik dit zie, ga ik het toch nog eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze leuk geworden zeg! En kan dit dus gewoon met acrylstiften van de Action?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kleur op de steen heb ik eerst met primer (Gesso) en daarna met acrylverf gedaan. De tekeningen zijn met acrylstiften van de Action. Mocht je er willen kopen dan moet je ze liggend bewaren anders drogen ze uit. Als je klaar bent met verven kun je de steen vernissen.

   Verwijderen
 3. Leuk dat je 'aan de keien' bent! Ik kan me voorstellen dat als je ze hebt weg gelegd, dat je een dag later nog eens gaat kijken of ze er liggen...
  Sommige mensen hebben inderdaad een woord dat ze heel vaak zeggen. Het valt mij meestal snel op en dan moet ik oppassen om niet de slappe lach te krijgen. Woorden als 'precies ja' of 'of niet?' of 'laat maar zeggen'...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk om een steen te vinden en ik zou blij zijn hoor als ik er 1 van jou vond. Ze zijn hartstikke leuk. Ik ben er ook mee bezig maar leg ze niet weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk je stenen zijn toch echt kunstwerkjes geworden, zou het je echt niet nadoen. Tekentalent is bij mijn vader en zus gebleven.

  Ik gebruik vaak "dus" is me wel eens gezegd

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er al diverse gevonden en weer een nieuwe plek gegeven. Het vrolijkt me altijd op. Ik vind je hondje wel knap getekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt talent hoor. Ik vind je stenen erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen