intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

dinsdag 13 april 2021

vroege start

 Vraag van de dag: wat is jouw 'foute' song?

One Day van Afas Avidan & The Mojos


🌞 🌞 🌞 🌞 🌞 🌞 🌞 🌞

De tulpen in de tuin hebben weinig last van de nachtvorst. 



🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷

Ik ben altijd vroeg wakker, sta het liefste als eerste onder de douche en ben niet iemand die de halve dag in een pyjama of in een huispak rondloopt. Ik kleed me gelijk aan en trek als ik beneden kom ook gelijk schoenen aan. Het voelt voor mij gewoon fijn om zo de dag te beginnen. 

Vandaag heb ik een vrije dag en ik besloot vanmorgen, zodra man- en zoonlief de deur uit waren, om te gaan wandelen. 


Soms rij ik naar het strand, vandaag wandelde ik door de polder.



Het had gevroren en het was fris, maar de zon warmde alles al snel op. 

Regelmatig wordt ons gevraagd waarom wij de honden niet meenemen op onze wandelingen. Het antwoord hierop is simpel: ons Bee'tje kan geen lange wandelingen meer maken. Verder dan twee kilometer redt ze niet en we passen ons aan haar tempo aan. 



Het is fijn dat het nu weer lekker lang licht is en we 's avonds nog even langs de kust kunnen wandelen. Dat is ook goed voor manlief die voor zijn werk veel zit. 

Bij het boodschappen doen kwam ik mijn nichtje met haar drie weken oude baby'tje tegen. Ach, wat is dat dan toch weer klein...
 

2 opmerkingen:

  1. Mogen het ook 2 liedjes zijn? Ik kan namelijk niet kiezen tussen I've never been to me van Charlene en When the rain begins to fall van Jermaine Jackson en Pia Zadora πŸ˜„
    Hier in de tuin alleen nog maar blauwe druifjes, die gisteren weer natte sneeuw en hagel op hun koppie kregen, maar vandaag best veel zon meepakken. Tja, april doet wat het wil.
    Een 3 weken oud baby'tje, wie smelt daar nu niet bij weg...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I will survive van de Hermes Houseband zong ik graag en danste er alleen in de kamer op toen ik net man de deur had uitge...pt.

    Hera kan nog wel wat kilometers maar ik kan max 1 km denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen