intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 10-02-2020) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

woensdag 7 april 2021

valkje

Vraag van de dag: ben je liever te vroeg of net op tijd?

Ik ben altijd te vroeg. Als ik al eens precies op tijd of, erger nog, te laat ben dan ligt dat niet aan mij. Ik heb een hekel aan haasten en stressen en ik vind het niet erg om van tevoren even op de plaats van bestemming te wachten.

⏰ ⏰ ⏰ ⏰ ⏰ ⏰ ⏰ ⏰

Wij hebben meerdere vogelbroedhuisjes in de tuin en die op de foto hieronder hangt er nog niet zo lang:

Maar sinds dat het er hangt heeft een torenvalk juist díe plaats uitgezocht als rustplaats. Soms zit hij gewoon bovenop het huisje zelf. Ik verwacht dan ook niet dat het huisje dit jaar als broedplaats gebruikt gaat worden.


🐦 🐦 🐦  🐦🐦 🐦 🐦 🐦

Ik had zomaar vier dagen vrij en dat was best wel lekker. Erg veel in huis of de tuin heb ik in die vier dagen niet gedaan, maar dat geeft niet. Gewoon lekker op de bank zitten met een tijdschrift of boek is ook fijn. Zaterdag waren we naar mijn moeder, zondag zijn we wezen wandelen, maandag gingen we naar mijn schoonmoeder en gisteren was ik de hele dag thuis. Zoonlief voelde zich gisteren niet lekker en die was daarom ook nog een dagje thuis. Hij heeft best wel veel geslapen waardoor ik hem niet zo heel veel gezien heb. Vandaag is hij ook weer gaan werken. 

🐶 🐶 🐶 🐶 🐶 🐶 🐶 🐶


Hierbij wil ik je een fijne dag wensen!

8 opmerkingen:

 1. ahhh dat valkje wat lief,

  en je hond :-) wat ligt die er lekker bij,
  op tijd komen daar hou ik ook van, te laat komen heb ik een grondige hekel aan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het liefst ben ik te vroeg.
  Wat leuk dat valkje daar, ik ben benieuwd hoe dat verder met hem gaat..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook graag iets te vroeg en dochter gelukkig ook. De stiefkinderen zelden, soms wel uur later. En daar ga je dan ook op rekenen tot ze een keer kwartier vroeger kwamen, tja toen was ik nog niet klaar.

  Sinds een paar dagen zitten er ook 2 torenvalkjes in de bomen waar we nu het nog kaal is goed zicht op hebben. Dankzij beleef de lente wist ik wat de man was en welke de vrouw. En we hebben altijd verrekijkers klaar liggen.
  Net zat er een wat te eten op het grasveld voor de bomen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig snoetje. Wij hadden hier ook net een viervoeter als logeetje, het was best leuk!
  Hier zijn koolmeesjes reeds aan het nesten, in het onlangs gemaakte kotje door manlief met restjes hout. Wij hebben dan ook zo geen prachtige torenvalk in de buurt....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, dat valkje, wie weet gaat die wel nestelen in de tuin.
  Ik kom altijd te vroeg, heb er een ontzettende hekel aan om te laat te komen, en wil niet vol stress achter het stuur zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Altijd te vroeg. Nooit te laat, nooit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bijzonder, die torenvalk...ik kijk zo graag naar vogels.

  BeantwoordenVerwijderen