intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

vrijdag 9 april 2021

tijdschriften

Vraag van de dag: welke 5 dingen draag jij dagelijks bij je? 

Een soortgelijke vraag had ik een paar dagen geleden ook al. Toen ging het over één voorwerp en nu over vijf. 

Maar goed, hier is mijn lijstje:

1. telefoon

2. rijbewijs

3. betaalpas

4. mondkapje

5. zakdoek

👜 👜 👜 👜 👜 👜 👜 👜

Tegenwoordig krijgen wij iedere week een stapel reclamefolders in de bus en dat is best wel bijzonder, want dat hebben we eigenlijk nog nooit gehad. We wonen hier sinds 1993 en lang kregen we de folders van AH en Gamma, maar na een paar jaar stopte dat gewoon. Er wonen te weinig mensen in het buitengebied, was de reactie toen ik er eens naar vroeg, en dan is het niet rendabel genoeg. 

Ik keek weleens op internet naar de reclamefolders, voornamelijk als ik iets nodig had, maar niet altijd. Dat ik dus iedere keer die tijdschriftabonnementen bij het Kruidvat tegenkwam, was eigenlijk iedere keer puur toeval. Maar nu ik deze folder ook gewoon in mijn brievenbus krijg, kon ik deze advertentie alvast uitknippen en aan jullie laten zien:


Vanaf aanstaande maandag kun je van deze actie gebruikmaken. Leuk voor jezelf en ook leuk om cadeau te geven.

Van de vorige actie heb ik nu nog het blad Tuinseizoen. Ik heb ook al Seasons en Landidee gehad en vroeger nam ik altijd Knip Mode.

📪📪📪📪📪📪📪📪

Hierbij wil ik je een fijn weekend wensen!

8 opmerkingen:

  1. Telefoon (mijn identiteitskaart, rijbewijs en betaalpassen zitten mee in de case), pakje papieren zakdoekjes, sleutelbos, lippenbalsem, mondmasker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als ik weg ga ik dat 99% met de auto en daar ligt al veel in zoals nu nog muts handschoenen zakdoekjes en nog veel meer.
    De deur ga ik uit met telefoon en hond als ik haar ga uitlaten en eerst ergens naartoe rij heb ik zelfs mijnrijbewijs niet bij me.
    De andere keren heb ik dan tasje bij me met de rest.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 1. Huissleutel, 2 telefoon waarin pinpas ov en identiteitskaart zit.
    3 mondkapje 4 flesje water 5 werkleding, ik werk in een AH.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank voor de tijdschriftentip! Volgens mij nav een tip van jou nam ik in december een abonnement op Happy Handmade Living, en op Landidee - en ik gaf een bon weg aan een kennis. Ik krijg bewust geen folders in de brievenbus: het is ZOVEEL papier, en ik heb ZO WEINIG nodig! De folders van de AH etc lees ik wel via de mail.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De Kruisvat actie is al afgelopen helaas, ik wilde de Knip graag

    BeantwoordenVerwijderen