intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 10-02-2020) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zondag 21 maart 2021

@home

Vraag van de dag: frikandel speciaal met curry of ketchup? 

Graag met curry. Ik ben zo ongeveer al mijn hele leven fan van curry. Ketchup vind ik ook wel lekker, maar mijn voorkeur gaat echt uit naar curry.

🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Voor corona ging ik een paar keer per jaar een bloemstukje maken. Dat deed ik meestal met een paar collega's of met een ex-collega. En vaak kende ik ook wel anderen die aan een workshop meededen, want vaak kom je toch dezelfde mensen tegen. Vorig jaar ging er geen enkele workshop door, maar daar had de bloemist dit jaar iets op verzonnen: je kon een pakket bestellen om thuis een bloemstuk te maken, met online-uitleg. 

Dit was wat ik meekreeg:


En dit is het geworden:Dat was weer leuk om te doen!

🚶 🚶 🚶 🚶 🚶 🚶 🚶 🚶

Gistermorgen, tijdens de autorit naar en van mijn moeder, hoorde ik iedere keer tijdens het weerbericht op de radio dat het een zonnige dag was, maar dat het later bewolkt ging worden. Manlief en ik gingen daarom ook direct na de lunch wandelen.


Er valt niet veel over deze wandeling te vertellen. Het was een fijne ronde om te lopen, maar verder niet echt interessant.

Tijdens de wandeling konden we genieten van de mooie blauwe lucht met hier en daar wat wolken. Pas later, toen we alweer een tijdje thuis waren, trok de lucht inderdaad dicht. 

Voor vandaag staat er niet veel op het programma: huishouden, tuinieren, hobbyen... Lekker rustig!

Fijne zondag!

9 opmerkingen:

 1. Geniet van je vrije dag, en ook ik kies voor de curry.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik graag een grove frikandel met mosterd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel erg mooi lentebloemstuk! Ook een leuk idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch vind ik het beeld op de laatste twee foto's erg mooi. Wij deden van de week een wandeling waar ik echt helemaal niks, maar dan ook niks aan vond. Ik denk meestal dat er dan toch wel iets mooi of leuk of... is, maar nee hoor, helemaal niks. Enfin, wel voldoende stappen gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Doe mij ook maar curry, heel leuk bloemstukje!
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het liefst heb ik curry.
  Wat een mooi bloemstukje heb je gemaakt!
  Zonder de gezelligheid, toch heel leuk geworden!
  En van je wandelingen blijf ik genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Om op je vraag te antwoorden: geen frikandel. Niet met curry en ook niet met ketchup.
  Je bloemstukje is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi bloemstukje. Om lekker in huis van te genieten. Ik wil trouwens een frikadel met ketchup maar ook met mayonaise en fijngesnipperde ui. Een frikadel speciaal dus.

  BeantwoordenVerwijderen