intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

donderdag 28 januari 2021

blogprobleem

Vraag van de dag: ben jij een ochtendmens of een avondmens? 

Een ochtendmens. Man- en zoonlief zijn een avondmens. Ik had vroeger een collega die steen en been klaagde omdat zij en haar man ook verschillend waren, maar voor ons is het niet echt een probleem. Blijkbaar vullen wij elkaar hierin toch goed aan. 

🌂 🌂 🌂 🌂 🌂 🌂 🌂 🌂

Gisteren ben ik toch weer op zoek geweest naar 'mijn' probleem met Blogger. Waarom kan niet altijd iedereen reageren of is mijn weblog een 'gevaarlijk' weblog? Aan de instellingen had ik niets veranderd en ik begreep het niet. Ik los graag zelf dingen op, maar nu heb ik de hulp van manlief maar ingeroepen. Mijn weblog bleek niet beveiligd te zijn en ik heb hem nu in https gezet. En natuurlijk hoop ik dat het hiermee opgelost is. 

Mochten er toch nog problemen zijn, dan hoor ik het graag.

☔ ☔ ☔ ☔ ☔ ☔ ☔ ☔

Vandaag ben ik vrij en ik was al van plan om gewoon thuis te blijven, net zoals op de meeste vrije dagen van de afgelopen maanden. Ook Buienradar zegt dat ik vandaag beter maar binnen kan blijven:

(Bron: Buienradar)

Dat wordt een dagje huishouden doen, lezen, hobbyen... Ook niet erg!

Hierbij wil ik je een fijne dag wensen.

13 opmerkingen:

  1. Jij ook een fijne dag. Goed dat je bent gaan zoeken naar je probleem met blogger.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, dan sluit ik me bij je aan! Ook een vrije dag, heb wat huishoudelijke klusjes gepland staan, en ga zeker ook wat hobbyen!
    Ik ben trouwens een avondmens, lig zelden voor 12 uur in mijn bed, maar dat heeft er ook mee te maken dat ik niet meer dan 6 uur per nacht slaap. Als ik om 10 uur naar bed ga, ben ik de volgende ochtend al om 4 uur wakker. En ik heb geen hekel aan vroeg op staan (dus misschien kan ik mezelf net zo goed ochtendmens noemen 😀), maar 4 uur vind ik toch wel iets te vroeg, vooral in de winter.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan best vroeg opstaan en laat naar bed gaan eigenlijk geen speciaal ochtend- of avondmens.

    Heb wel een uurtje en paar koppen koffie nodig om in aktie te komen maar dat heeft meer te maken met de stijfheid die langzaam verdwijnt na opstaan

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben niet een ochtend of avondmens, het maakt allemaal niet uit.
    Maar als ik de dag vroeg start, ben ik wel actiever de hele dag.
    Dus misschien tòch een ochtendmens?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben een beetje van beiden. Vaak slaap ik slecht ga om 23.00 naar bed en lig dan tot 2.30 wakker. Meestal sta ik toch rond 8.30 op maar voordat mijn spieren allemaal,doen wat ze moeten doen is het vaak al een uur of 10.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Er staat nu een slotje boven je weblog. Dus dat is OK. Op de computer kon ik ook nooit reageren op de tablet wel.
    Ik ben een ochtendmens, ik ben altijd als eerste wakker van de familie. Maar de laatste jaren ook een avond mens, ik lig er vaak als laatste in. Ik heb niet zo veel slaap meer nodig lijkt wel. Alhoewel ik in het begin van de avond soms opeens weg dut tijdens het lezen🤔

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goed idee om binnen te blijven, de regenmeter loopt bijna over en het regent nog
    steeds.Ik ben een echt avondmens, ga meestal tegen 12 uur naar bed en sta rond 7 uur
    weer op, veel vroeger moet het niet zijn, dan kom ik slecht op gang.
    Bij manlief is het precies andersom.
    Groeten, Betsy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nu kon ik helemaal niet meer op je blog. Maar wel dus met mijn telefoon. Heel raar

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh jee, ik had gehoopt dat het opgelost zou zijn. Ik zal nog eens uitzoeken wat ik nog meer kan veranderen.

      Verwijderen
    2. Ja echt stom. Maar ik lees niet dat meer mensen het probleem hebben, dus het moet wel bij mij zitten denk ik. Nou ik lees je toch wel hoor Met de telefoon

      Verwijderen
  9. Avondmens, ik sta alleen vroeg op als het moet of het qua fotografie bijdraagt aan een bijzondere serie. Moet je zeggen dat ik geen verstand van blogger heb het draagt niet bij aan gebruiksvriendelijkheid en zet zich daardoor vlot uit de markt. Ik kan je blog overal mee bereiken maar reageer alleen vanaf de computer daardor.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat https probleem heb ik ook een keer gehad toen ik nog bij Blogger was. Ik heb eigenlijk best wel spijt dat ik overgestapt ben naar WordPress. Je kan daar veel minder qua layout en zo. Maar het groter aantal lezers en volgers is dan wel weer fijn.
    O ja, ik ben een avondmens en mijn man is een ochtendmens. Gaat al 44 jaar prima.

    BeantwoordenVerwijderen