intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

vrijdag 1 januari 2021

beertje

Mijn werk op de corona-afdeling had ik vorige week afgerond en ik ging weer terug naar mijn eigen locatie. Mijn collega's waren blij dat ik er weer was en ik kreeg een heel mooi cadeau van ze:

Ik had al eerder verteld dat ik lieve collega's heb, hè? Natuurlijk had een cadeau niet gehoeven, maar ik vond het wel heel erg leuk. Ik kreeg het omdat ze het zo dapper van me vonden dat ik, onder zware omstandigheden, anderen ging helpen. 

Eergisteren werd ik opgebeld en werd me gevraagd of ik toch nog één dag naar de corona-afdeling wilde terugkomen. De corona was voorbij, maar er moest schoongemaakt en gedesinfecteerd worden. Het schoonmaakbedrijf, dat voor deze klus was ingehuurd, voldeed niet aan de verwachtingen en ze wilden liever dat ik nog eens kwam. En ik ging, hees me weer in alle beschermende kleding en stond voor de grote taak om in één dag tijd bijna een hele afdeling schoon te maken. Het was veel en het was zwaar, maar ze waren me enorm dankbaar. Vandaag wordt de afdeling vrijgegeven en ik hoop voor ze dat de corona daar niet opnieuw toeslaat.

🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇

Al surfend op het wereldwijdeweb -ik was op zoek naar een felicitatiekaart- kwam ik op de site van Sidedish terecht (klik!). Ik neusde daar wat rond en besloot een piepklein beertje bij mijn moeder te laten bezorgen:


En moeders stuurde een berichtje terug: "wat een allerliefst knuffeltje op afstand. Ben er erg blij mee. Dus knuffels komen ook al over de post", schreef ze.

🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇

Oudejaarsavond verliep voor ons rustig. We keken naar De slimste mens, Maarten Spanjer met Ondertussen in 2020 en Youp. Dit jaar bleef zoonlief ook thuis. Normaal zou hij naar vrienden gegaan zijn en daar het nieuwe jaar met vuurwerk ingeluid hebben. Ik vind het jammer voor hem dat het nu een stille jaarwisseling werd, maar ik ben ook trots dat hij zich goed aan de regels gehouden heeft. 

🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇

Hierbij wil ik je een goed 2021 en een fijn weekend wensen!


10 opmerkingen:

  1. Wat lief die knuffel. Daar word een mens blij van en wat moedig van je dat je weer naar de corona afdeling ging om te helpen. Ik wens je heel mooie momenten met je gezin, je collega's je familie. liefs van mij

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tjonge, heb je helemaal alleen die afdeling moeten schoonmaken? Wat een zware taak, zeker gezien de kleding die je daarbij moest dragen. Respect voor je!
    Wat ontzettend leuk, zo'n knuffel. Een lief gebaar waar je je moeder heel blij mee hebt gemaakt.
    Dikke pluim voor de jongeren, die hun jaarwisseling zo anders dan anders hebben doorgebracht. En ik ben blij dat er relatief weinig onrust is geweest. Er was vrees dat er veel illegaal vuurwerk zou worden afgestoken, dat lijkt te zijn meegevallen, in ieder geval veel minder (oog)letsel dan andere jaren.
    Ik hoop dat 2021 een heel goed jaar zal worden voor jou en je dierbaren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ben je toch een lief mens.
    Ik hoop dat 2021 voor jou ook lief gaat zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schattig knuffeltje, dat zijn kleien dingen waar iedereen blij van zal worden.
    Gelukkig is het allemaal redelijk verlopen en enkele raddraaiers heb je altijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mijn knuffels vinden jouw knuffel een top idee.

    Ik wens jou/jullie een fijn 2021

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een lief cadeau en je hebt het echt verdiend want ik vind je een kanjer .Een leuk idee om een knuffel te sturen en fijn dat je moeder er blij mee was .
    Alle goeds voor 2021

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schattig knuffeltje en voiral wat een lief gebaar. Net als dat gebaar van je collega's. Je hebt het verdiend!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi zo'n knuffeltje. Ee goed jaar voor jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ik vind je ook erg dapper mevrouw W,
    er zijn mensen die lopen de kantjes er van af, maar jij zeker niet
    wat een lief beertje, dat zal erg in smaak vallen bij je moeder:-)

    GELUKKIG NIEUWJAAR

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Petje af, mevrouw!En dankbaarheid heb je meer dan verdiend.

    Ik ontdekte hier een superlieve website, bedankt om te delen.

    Ik wens je veel tevredenheid en positiviteit in 2021, de rest komt dan vanzelf wel.

    BeantwoordenVerwijderen