intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

maandag 14 december 2020

guur

 Toen ik gistermorgen bij mijn moeder op visite geweest was en naar mijn auto terugliep, was het heerlijk buiten. Hoe anders was het 's middags: toen stond er een stevige wind en was het guur. Maar het weerhield ons er niet van om er toch op uit te trekken. Het werd een wandeling waarbij ik maar vier foto's nam. Er was ook niet echt veel te zien en het was ook best wel donker weer. 



De wandeling ging voornamelijk over onverharde wegen en ook nog een heel stuk over een oude dijk, waar normaal koeien grazen:

 

De koeien waren er niet. Ze zullen wel op stal gestaan hebben.

Voordat we gingen wandelen waren we nog even bij de bioboer gestopt om aardappelen te kopen. Er staat daar een kraampje langs de weg waar verschillende groentes verkocht worden. Het zijn mooie producten, waar tenminste smaak aanzit. 

Toen ik na onze wandeling nog even in de supermarkt liep om een paar boodschapjes te halen, belde zoonlief op omdat hij tijdens het klussen zijn arm verwond had. Op mijn advies ging hij naar de HAP toe, waar de wond gehecht werd. Hij had ook een wondje aan zijn vinger, maar daarvan sprong de hechting bij de HAP gelijk alweer open en dit wondje zal daarom moeten genezen zonder hechting. 

Bedankt voor jullie lieve en mooie reacties van gisteren.
Het was een dag van veel nadenken. Ook was het gisteren precies vier maanden geleden dat mijn vader overleden was. 

Hierbij wil ik je een goede week wensen 💗


4 opmerkingen:

  1. Goede week gewenst en je foto's zijn gewoon mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ohhh de gurigheid komt uit j e blog mevrouw w,
    wat is het nat en koud hé,
    geef mij maar een windje en zon en droog :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie ook een goede week gewenst. Bij het kaasjes opsteken bedacht ik me dat ik er ook mee te maken heb. Ik heb een voldragen doodgeboren broertje gehad, ruim 58 jaar geleden, zelf was ik 12 dus kan het me goed herinneren hoe verslagen mijn vader thuis kwam..

    BeantwoordenVerwijderen