intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

vrijdag 31 juli 2020

een hijger

Tjonge, wat is het warm!


In de boom zat een hijger. Arm beest!


Gelukkig is het morgen weer een stuk aangenamer. Alleen moeten we wel zien om een beetje fatsoenlijk de nacht door te komen met deze hitte. 

Ik wil je een fijn weekend wensen!


9 opmerkingen:

  1. Ik heb een waterbak in de tuin gezet. Er wordt druk gebruik van gemaskt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We hebben een vijver waar de vogels, en zeker de duiven, uit drinken en er staat ook een schaal met water. Maar tegen deze warmte was blijkbaar niet op te drinken voor deze duif.

      Verwijderen
  2. ahhhhhhhhhhhhhh ze hebben het zó warm hé, hier staan verschillende bakken voor vogels en egels

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De duiven hebben vaak een vast plekje in de tuin en ik was blij deze duif vanmorgen terug te zien, op hetzelfde plekje in de boom.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gisteren nog genoten van de winterkoninkjes die nog aan het voeren zijn, we horen ze erg goed de kindertjes ook, leuk al die verschillende geluiden van ik heb honger, en ik ben er, nu nest nog vinden. Dat zit namelijk in de passiebloem en die is dik en groot.
    Verder was het een nare nacht, man met blaasontsteking en daar heeft hij veel last van en zieken mannen zijn altijd erg zielig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh!! Mijn man heeft ook eens blaasontsteking gehad met hoge koorts. De huisarts zei dat blaasontsteking bij een man nog pijnlijker is dan bij een vrouw ivm de lengte van de plasbuis.
      Ik vond mijn man erg zielig, hijzelf niet 🤔

      Verwijderen