intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

woensdag 22 april 2020

Blogger/WordPress

Wat dat tegenwoordig is, weet ik niet, maar het loopt niet helemaal lekker tussen Blogger en WordPress. Zo kunnen mensen met WordPress niet altijd op mijn weblog reageren of ze krijgen mijn berichten niet in hun leeslijst te zien. Een paar maanden lang heb ik met de nieuwe versie van Blogger gewerkt, maar omdat niet iedereen kon reageren dacht ik dat het daaraan lag en ben ik weer teruggegaan naar de oude versie. Maar ook nu loopt het niet lekker. Heeft misschien iemand enig idee waar het aan zou kunnen liggen en wat ik eraan kan doen?

❔❔❔❔❔❔❔❔

11 opmerkingen:

  1. Ik heb geen blog dus kan je daar niet mee helpen.
    Ben alleen lezer en reageerster en lees op laptop via Chrome. Ik kan en kon aldoor reageren en die de leeslijst ook goed. Dus bij mij is er al lang niets van veranderingen te merken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn dat jij niets van veranderingen merkte. Ik geloof trouwens dat er wel mensen zonder Blogger of Wordpress waren die ook problemen hadden.

      Verwijderen
  2. Geen idee. Ik heb vroeger hetzelfde probleem gehad toen ik nog op Blogger zat. Daarom ben ik overgestapt naar WordPress (maar Blogger werkt eigenlijk veel fijner).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voordat ik twee jaar geleden dit weblog weer opstartte, heb ik ook even Wordpress geprobeerd, maar ik vond Blogger ook fijner werken.
      Doordat ik ook een account bij Wordpress had kan ik nu niet meer met mijn gewone e-mailadres op de weblogs bij Wordpress reageren, ook al heb ik me afgemeld en mijn account verwijderd. Het adres waar ik mee reageer bestaat niet, dat was het enige wat wel werkte.

      Verwijderen
  3. geen idee, maar blogger heeft weleens kuren...
    dat weet ik dan weer wel,
    de problemen die ik had met niet kunnen reageren lagen veelal aan een verkeerde browser, sinds in google chrome heb gaat het van een leien dakje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel.
      Ik gebruik voor Blogger ook Chrome, omdat dit beter werkt met foto's uploaden. Het zou misschien daaraan kunnen liggen...

      Verwijderen
  4. Ook ik kan je helaas niet helpen, ik gebruik ook Blogger, heb (afkloppen!!!) nooit problemen, en krijg ook nooit van iemand een mailtje of zo, dat ze niet kunnen reageren. Ik weet niet of ik de oude of nieuwe versie gebruik (ik wist namelijk niet eens dat er meerdere versies bestaan!). Ik hoop dat er iemand is die je kan helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die nieuwe versie is er sinds een half jaar, of zo.
      Als je in je dashboard op ontwerp klikt, kom je in het rijtje met posts, statistieken, reacties enz. Helemaal onderaan staat: probeer de nieuwe versie.

      Verwijderen
    2. Ik heb ook geen weet van problemen op dat vlak. Ik ben overgestapt op de nieuwe blogger maar bij mijn weten heeft dat bijzonder weinig invloed op hoe je blog er uit ziet, enkel achter de schermen is het een beetje anders. Of ben ik niet helemaal goed op de hoogte? Dat zou ook wel kunnen ;) .

      Verwijderen
  5. Ik heb dat soort dingen ook geloof ik. Ik kan er de vinger niet opleggen namelijk. Bij de een moet ik ergens inloggen, bij een ander niet. het is niet te volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lastig!
      Voor de rest ben ik gewoon tevreden over Blogger, maar het is niet zo prettig als niet iedereen kan reageren of mijn berichten niet ziet.

      Verwijderen