intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

donderdag 20 februari 2020

trommels

Ieder jaar, na de zomer, vallen de programmaboekjes van de theaters in de brievenbus. Ik blader ze gelijk door en soms zie ik al direct iets wat ik wel wil zien en andere voorstellingen zijn niets voor mij of ken ik niet. 

Mijn oudste broer, die graag naar het theater gaat, gaf me ook dit jaar weer een avondje theater voor mijn verjaardag cadeau. Ik moest alleen zelf maar even uitzoeken wat ik wilde zien en dan zou hij de tickets kopen. Een maand geleden was ik jarig en ik wilde het dan toch wel graag in deze periode doen en zo kwam het dat broerlief en ik naar iets gingen wat we totaal niet kenden. We hadden zelfs van tevoren niet op internet naar informatie gezocht. De voorstelling zou dus een verrassing voor ons beiden zijn.

We namen plaats in het theater en we zagen een verbluffend goede show van het Belgische trio Percussive.


De voorstelling duurde anderhalf uur en de tijd vloog voorbij. Ik heb me verbaasd over de energie van deze heren en de muziek was geweldig. Op hun website las ik achteraf dat dit één van de laatste optredens in de huidige formatie was. Ik vind het nu al jammer!

Broer vond het ook geweldig en hij zei dat ik best vaker iets mag uitzoeken 😉
We hadden een enorm leuke avond!

♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪

Vanmorgen was ik al vroeg bij de huisarts. Ik gebruik nu bijna drie maanden antidepressiva en ik moest komen vertellen hoe het met me gaat. Nou, op zich gaat het wel goed. Ik slaap veel, maar dat vind ik best wel prettig. Ik was nooit zo'n goede slaper en nu slaap ik echt uren achter elkaar. We hebben afgesproken dat ik nog drie maanden verder ga met de huidige dosis. 

Daarna werd ik nog even inwendig gemarteld met een speculum en daarna met een kleiner speculum, omdat die grote te groot was en er was iets met een baarmoedermond die onvindbaar was... Ik ben niet echt flauw, maar dit was toch geen pretje. Ik liep daarna nog net niet wijdbeens de spreekkamer uit...



12 opmerkingen:

  1. Dat laatste is dan minder prettig. Maar leuk dat uitje met je broer. Dat doen jullie goed en zo te lezen genieten jullie er allebei veel van.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We zijn al vaker samen naar theatervoorstellingen geweest en ook al hebben we niet helemaal dezelfde smaak, het is toch altijd leuk.

      Verwijderen
  2. pfffffffffffffff ik doe zo'n onderzoek never nooit meer, gelukkig hoeft het ook niet, ik ben mijn baarmoeder kwijt, de lastpost,

    leukkkkkkkk dat drummen, heel erg leuk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was echt een hele goede show.

      Gelukkig dat jij je baarmoeder niet meer hebt, maar zo te lezen heb je er wel veel last van gehad.

      Verwijderen
  3. *Ik hou ook van percussie groep. Slagerij van Kampen ben ik eens naar toe geweest in Den Haag.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Slagerij van Kampen heb ik een paar jaar geleden in Terneuzen gezien. Die zijn ook geweldig!

      Verwijderen
  4. Reacties
    1. Dat vind ik ook. En naar de bioscoop gaan vind ik ook altijd leuk.

      Verwijderen
  5. Heerlijk, wij zijn naar de voorstelling van Percossa geweest. Net zo iets geweldig!!! Daar kan ik ook zo van genieten.
    Van het uitstapje bij de arts ben ook geen fan. Brrr.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb even de website van Percossa bezocht en dat is inderdaad net zoiets als Percussive. Net zo swingend.

      Verwijderen
  6. Yikes dat van dat inwendig onderzoek klinkt echt heel vervelend zeg. De voorstelling daarentegen heel leuk. Goed eigenlijk om jezelf gewoon eens te laten verrassen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat onderzoek was erg vervelend en pijnlijk. Gelukkig duurde het niet lang.
      Ik hou wel van verrassingen, dus dit paste heel goed bij mij.

      Verwijderen