intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

vrijdag 7 februari 2020

strand

Koffie drinken, lunchen, wandelen en veel kletsen... Zo zag de middag met vriendin eruit. We liepen over een bijna verlaten strand.


Er waren heus nog wel andere wandelaars, maar dat waren er niet veel.


We zochten mooie schelpjes voor vriendin en we dronken iets op een strandpaviljoen. En het weer was prachtig. In de zon achter een biertje (vriendin) en een cappuccino (ik) konden onze jassen op het terras gewoon uit.  

Vriendin en ik kennen elkaar al heel erg lang en we hebben een positieve invloed op elkaar. Ik knap altijd heel erg van haar op. En zij vertelt regelmatig dat iedereen haar liet vallen toen ze lang geleden een zware depressie had, behalve ik. Ik bleef komen en nam haar mee naar buiten, naar het strand om te wandelen. 

⇜⇝⇜⇝⇜⇝⇜⇝⇜⇝

Stichting Ambulance Wens was gisteren ook op het strand, om de laatste wens van een immobiele terminale patiënt te vervullen. Ze doen mooi werk, de vrijwilligers van deze stichting. En je wordt er toch wel stil van als je ze tegenkomt, ik tenminste wel. 

⇜⇝⇜⇝⇜⇝⇜⇝⇜⇝

Vandaag ga ik een dagje werken en daarna is het alweer weekend. Volgende week wordt onstuimig weer verwacht en vooral op zondag wordt het erg slecht. 


Ik weet zeker dat er dan ook veel mensen naar de kust zullen gaan, want storm trekt altijd volk. 

Op de stormvloedkering in de Oosterschelde zal zondag het NK Tegenwindfietsen plaatsvinden. Driehonderd getrainde en ongetrainde fietsers zullen 8,5 km tegen de harde wind in fietsen. Mocht het weer toch te slecht worden, dan kan het alsnog afgelast worden, maar natuurlijk hoop ik voor de deelnemers dat het door zal gaan. 

Zelf word ik altijd onrustig van storm. Een beetje wind is niet erg, maar storm vind ik vervelend. Gelukkig komt er ook weer een moment dat de wind af zal nemen. 

⇜⇝⇜⇝⇜⇝⇜⇝⇜⇝

Ik wil je alvast een fijn weekend wensen en ik hoop dat je geen hinder of schade door de storm zult ondervinden. 



6 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk, zo'n middag. Door je vriendin natuurlijk, maar ok door het strand. Dát strand!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke dag! Zo wens ik je er nog veel toe.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat fijn dat je zo genoten hebt, zulke vriendinnen zijn goud waard,
    een vriendin van me zit ook bij de wensambulance, mooi werk doen ze, heel gelukkig makend :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat fijn zo'n vriendin waarvan je je daarna beter voelt. Wat een bijzonder effect. En mooi dat zij zich ook gesteund voelt door jou.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De zee staat altijd garant voor een mooie dag, zeker in fijn gezelschap. Een goede vriendin is meer dan goud waard.

    En ja, de kans is heel groot dat ik zondag de storm geniet.....aan zee.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er uit als een heerlijke middag!

    BeantwoordenVerwijderen