intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 10-02-2020) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

maandag 23 december 2019

wens

 Het was gisteren best wel een druilerige dag. Ik heb op Netflix naar de film The Two Popes gekeken, die over paus Benedictus XVI en over de huidige paus Franciscus ging. Een film van twee uur en zes minuten, die me bleef boeien.

Met het geloof heb ik niet zoveel, maar ik ben wel in Rome in het Vaticaanmuseum geweest. Het was op zich wel een interessant museum, maar veel te groot. We zijn daar in de Sixtijnse Kapel gewest, maar daar was het te druk om goed rond te kunnen kijken en iedereen moest DOORLOPEN DOORLOPEN DOORLOPEN. Het was leuk om er eens geweest te zijn, maar ik zou er niet nog eens heengaan.

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Mijn broer vroeg of ik meeging naar een optreden van een Ierse band. Eigenlijk is folkmuziek niet echt mijn ding, maar het waren goede muzikanten en zangers. De verhalen die ze tussen de nummers vertelden werden op een leuke manier gebracht.

Soms is het gewoon leuk om naar iets te gaan wat je eigenlijk niet kent en je daardoor te laten verrassen. Broer en ik hadden een gezellige avond en in februari gaan we naar iets wat ik uitgezocht heb.

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

Hierbij wil ik je hele fijne Kerstdagen wensen en voor iedereen die een dierbare moet missen, plaats ik dit gedicht:

Gevonden op de Facebookpagina van Ritueelbegeleiding Josephine.

22 opmerkingen:

 1. Ik wens jullie veel een kerst zoals jullie hem willen en aankunnen.

  Toen ik in Rome was kwamen we in de loop vd ochtend bij Vaticaaanstad en stond er een enorme rij 2 hoeken lang om en hadden we geen zin te wachten. Halverwege de middag kwamen we er weer langs en stond er niemand te wachten, ook binnen was het best rustig. In de sixtijnse kapel hoevden we niet zo door te lopen maar werd er constant gesist dat we stil moesten zijn en niemand zei eigenlijk wat, zelfs niet fluisterend.
  Vond het wel mooi allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel.

   Bij ons stond er toen ook een enorme lange rij, maar wij hadden van tevoren tickets op internet gekocht en konden daar zo mee naar binnen, zonder te hoeven wachten. Voor het Colosseum hadden we dat ook gedaan en dat scheelde ook veel wachttijd. Naar Rome zou ik best nog weleens terug willen, want wij zijn er maar een paar dagen geweest en hebben nog lang niet alles gezien.

   Verwijderen
 2. Wat een mooi gedicht, ik wens jullie ook veel liefde om je heen in deze bijzondere
  dagen.Er zullen verdrietige herinneringen zijn, maar hopelijk ook veel mooie.
  Beleef de Kerst op de manier, die voor jullie goed voelt.
  Liefs, Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je verrast werd door dat optreden en door je broer. Mooi gedicht heb je uitgekozen, daar heb je echt een goed gevoel voor.
  Wens jou en de jouwen fijne dagen toe, hoe je ze ook invult.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel.

   Ja, dat was lief van mijn broer. Hij kende de muziek wel, alleen dacht hij dat het een Nederlandse band was, maar het waren dus Ieren.

   Verwijderen
 4. Fijne Kerst toegewenst, dat het spoedig lichter wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige tekst. Ik wens jullie fijne en warme feestdagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zo'n fijne avond met je broer .Ook heb je een prachtig gedicht geplaatst .Ik wens jullie warme dagen met in gedachten jullie Jus .Ik weet verder niet zo goed wat te schrijven
  Lieve groet Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wens jullie een Kerst zoals die voor jullie het beste is. Warme groet van Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij ook goede Kerstdagen gewenst. Ik heb al een paar keer aan je gedacht mevrouw W. De feestdagen lijken me extra moeilijk als je zo'n dierbaar iemand bent verloren...

  Je broer klinkt lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele fijne dagen met je man en je zoon.En met Jus in jullie hart.
  Juist op deze momenten word hij extra gemist.
  Ik wens je heel veel sterkte en hoop dat je toch nog een beetje kunt genieten.

  Liefs Joanne

  BeantwoordenVerwijderen