intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 10-02-2020) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zaterdag 28 december 2019

feestdagen

De Kerstdagen zijn weer voorbij en het gewone leven ging weer verder. Voor de Kerst heb ik gewerkt en gisteren ook gelijk weer. In deze periode mag er op mijn werk geen vakantie genomen worden en ik vind dat niet erg. Ik ben liever in andere periodes van het jaar vrij. 

Eerste Kerst zijn we naar mijn schoonmoeder geweest. Een nichtje, haar man en zoontje waren er niet, maar voor de rest was iedereen er. We zaten met achttien personen aan tafel. 

Tweede Kerst zijn manlief, mijn jongste broer en ik samen met mijn ouders in het verpleeghuis, waar mijn ouders wonen, wezen eten. We kregen een driegangendiner voorgeschoteld en alles was even lekker. 

Ik ben blij dat deze dagen weer achter de rug zijn, want hoe gezellig het ook was, het blijven toch beladen dagen.

Vandaag is zoonlief met vrienden op pad om inkopen te doen voor oudjaar. Hij zal de jaarwisseling samen met deze vrienden en nog meer mensen vieren, zoals hij de laatste jaren ook gedaan heeft. Manlief en ik gaan vandaag om boodschappen en we zullen vandaag of morgen ook nog wel een rondje gaan lopen.

Ik wil je een fijn weekend wensen.12 opmerkingen:

 1. Wens je ook een fijn en vooral ontspannen weekend. Mijn kinderen vierden Oud- en Nieuw ook altijd bij en met vrienden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel.

   Vier jaar terug vierden we de jaarwisseling, zoals ieder jaar, nog bij mijn schoonouders en ging zoonlief daarna nog uit. Nu zal zoonlief op oudjaar even naar mijn schoonmoeder gaan en gaat hij daarna naar zijn vrienden om de jaarwisseling daar te vieren. Ik vind het fijn dat hij zijn eigen pad kiest.

   Verwijderen
 2. op naar het nieuwe jaar.... alleen of met elkaar,
  zonder knallen, dát zou pas fijn zijn :-)

  een heel fijne jaarwisseling gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel.
   Wij wonen in het buitengebied en daar wordt door niemand vuurwerk afgestoken. Gelukkig maar, want onze honden zijn ook erg bang van knallen.

   Verwijderen
 3. Morgen mooi weer dus het zal heerlijk wandelen zijn, veel plezier!
  Ik wens jou en je geliefden een fijne jaarwisseling toe ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je zoon zijn eigen weg weet te bewandelen, en de jaarwisseling met vrienden viert. Ik wens jullie een goede jaarwisseling, en alle kracht die nodig is in het nieuwe jaar. Lieve groet van Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2020.

  BeantwoordenVerwijderen