intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

maandag 21 oktober 2019

sociaal gebeuren

Al een tijdje geleden meldde ik me aan op Social Deal: klik! Want ja, als ik ergens korting op kan krijgen, dan ben ik graag van de partij. Alleen was het in al die maanden nog niet voorgekomen dat ik hier gebruik van kon maken, om de simpele reden dan maar weinig bedrijven uit de buurt hier aan deelnemen. Maar opeens was daar een paar weken geleden een aanbieding van een restaurant in de buurt voor een driegangenmenu voor €18,95. Ik las alles zorgvuldig door en gooide het daarna op de familieapp met de vraag wie er zin had om mee uit eten te gaan. Binnen de kortste keren had ik een groepje van zes personen bij elkaar, die deze deal wel zagen zitten. Voor afgelopen weekend had ik in het restaurant gereserveerd.

 Nu schreef ik laatst dat ik geen grote eter ben en een driegangenmenu zou ik normaal gesproken nooit kiezen, maar gelukkig wist ik een klein voorgerecht uit te kiezen (vijf scampi's) en de chateaubriand was voor twee personen en die kon ik met een grote eter delen. Aan het nagerecht ben ik nog wel begonnen, maar dat kon ik niet meer helemaal op.  

Het eten was goed en we hebben het gezellig gehad. En ik kreeg nog een cadeautje van iemand, omdat ik vorige week op haar huis en huisdieren gepast had. 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Voor vandaag had ik afgesproken met twee vriendinnen. Deze afspraak hadden we maanden terug al gemaakt, want omdat die andere twee onregelmatige diensten werken en werkweken van tweeëndertig en zesendertig uur hebben, is iets afspreken altijd een hele opgave en daarom spreken we ook maar één keer per jaar af. Maar ook deze keer kwam het weer goed en we hebben de hele middag kunnen bijpraten. Eerst gingen we lunchen en later gingen we ergens een afzakkertje drinken en tussendoor liepen we door winkelstraten en gingen we af en toe een winkel binnen. De tijd vloog en voordat we het goed en wel in de gaten hadden was de middag alweer voorbij. Het was fijn om samen op stap te zijn en volgend jaar spreken we weer af.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Zoonlief is aan zijn laatste vakantieweek begonnen. De afgelopen twee weken is hij bij vrienden wezen klussen, die een huis gekocht hebben dat behoorlijk uitgeleefd was. Gisteren zijn manlief en ik 'op de bouw' wezen kijken. Met man en macht hebben familieleden en vrienden van het stel al in het  huis gewerkt en veel van wat er gedaan is zie je niet (bedrading, afvoeren en dergelijke) en het einde is nog lang niet in zicht, maar petje af hoor voor al die klussers. Zoonlief zou ook wel een eigen huisje willen, dus misschien zijn we over niet al te lange tijd zelf ook wel aan zo'n project bezig. Maar deze week is hij, in elk geval, nog aan het helpen bij zijn vrienden.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤




6 opmerkingen:

  1. Gezellige uitjes heb je gehad! Aangezien mijn man een eetprobleem heeft ga ik meestal met vrienden uit eten.
    Wat lief van je zoon om in zijn vakantie vrienden te helpen, chapeau!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat gezellig zo uit eten, dat maakt het extra speciaal hé. knap hoor wat die klusmannen kunnen, fijn ook dat er zoveel hulp voor elkaar is,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gezellig, je moet zelf de slingers op hangen en dat doe je. Goed bezig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke social deal en daar heb je goed gebruik van gemaakt. Klinkt heel gezellig in ieder geval.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een hoop gezelligheid en wat aardig van jullie zoon dat hij zo geholpen heeft bij zijn vrienden.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk zeg! En het is ook echt een koopje! Mooi dat je door zo'n app tot een initiatief komt wat je anders misschien niet had gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen