intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

donderdag 31 oktober 2019

oktober

Wat ik niet liet zien in oktober:


Vandaag liepen we nog een rondje in de buurt en profiteerden zo nog even van het mooie weer, hierna gaat het weer regenen. Ik begon mijn wandeling met mijn muts op en mijn handschoenen aan, maar al snel kon ik alles in mijn tas steken omdat ik het alweer warm gekregen had.




Bij de boodschappen nam ik paddenstoelen mee:


Ik bakte ze en maakte een saus van room en port en een sjalotje, waar ze doorheen konden. Van gisteren had ik nog stoofpeertjes over en met gebakken aardappelen en kipfilet erbij, hadden we een fijne herfstmaaltijd. Ik ben geen herfstmens, maar de wandeling van vandaag in het zonnetje en daarna de stoofperen en de paddenstoelen als maaltijd vond ik toch wel heel erg fijn. Als het morgen regent zal ik vast wel anders piepen... 😒


3 opmerkingen:

  1. Ik denk precies zo over de herfst, fijn als het zonnetje schijnt, en de maaltijden zijn ook lekker, maar die regen, kou en wind, bbrrr.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We hebben inderdaad prachtige herfstdagen gehad. Ik baal echt van mijn verstuikte enkel, want ik heb er weinig in kunnen rondlopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toch ook nog mooi weer gehad zo te zien.

    BeantwoordenVerwijderen