intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zaterdag 7 september 2019

verjaardag - hoe het verder ging

De lampionnetjes in de tuin doen het weer goed:



Het is een plant die in toom gehouden moet worden, want voordat je het weet groeien er overal nieuwe plantjes. We hebben een kleine border in de tuin waar in het voorjaar de tulpen en narcissen bloeien en aan het eind van de zomer de lampionnetjes de boel oranje kleuren. 

Het najaar zit in de lucht. Ik heb afgelopen week mijn pantoffels al gedragen en naar mijn werk droeg ik gisteren, voor het eerst sinds maanden, een lange broek. Ik vind vooral de ochtenden en avonden fris, maar ik hoop dat we toch nog eventjes zonder kachel kunnen.

Gisteren kreeg ik net na de middag hoofdpijn, wat alleen maar erger werd en waar geen paracetamol tegen hielp. Ik hing 's avonds een beetje uitgeblust in de bank toen manlief voorstelde om nog even een stukje te gaan lopen; misschien zou ik er van opknappen. Een half uur later kwamen we uitgeregend weer thuis. De honden werden afgedroogd en daarna trokken we zelf droge kleren aan. Ik keek via de NPO-app Vroege Vogels terug en daarna dook ik, na nog paracetamol ingenomen te hebben, in bed. Ik heb als een blok geslapen en vanmorgen was de hoofdpijn weg. Gelukkig komt die hoofdpijn niet zo heel erg vaak meer voor, maar vroeger had ik daar best wel regelmatig last van. Het zou door de hormonen kunnen komen, maar ik had 's morgens op mijn werk ook iets gegeten waar ik misschien niet tegen kon en daar zou het ook van kunnen zijn.

Zoonlief verkocht afgelopen week zijn oude auto. Daar is hij dus ook vanaf. Hij is nog altijd erg blij met zijn nieuwe auto.

We gingen vanmiddag naar de verjaardag van ons achternichtje, die vier geworden is. Het was een gezellige middag met een klein ploegje visite, maar dat was juist wel fijn. We hebben veel gelachen en ik denk dat mijn nichtje er nu gelijk ook wel door is. Ik heb haar bedankt omdat ze ons uitgenodigd had. Geen moeilijk gedoe, geen lastige gesprekken want daar had ik geen zin in en dat vind ik ook niet nodig. En het voelde gewoon vertrouwd, net alsof er niet zoveel tijd tussen gezeten had. 

We gingen naar huis en al snel kreeg ik via WhatsApp een foto doorgestuurd waarop achternichtje stond. We hadden een doosje speelgoed gegeven waar ze mee aan het spelen was en als onderschrift stond erbij dat ze er superblij mee was. Dat vond ik wel heel erg lief. 

Ik wil jullie bedanken voor de reacties op mijn bericht van gisteren ❤




5 opmerkingen:

  1. Wat ‘n geslaagd verjaardagsbezoek, fijn hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij mij geen lampionnetjes besef ik ineens. Ze zijn verdwenen. Vorig jaar nog wel. Jammer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, ik vind die lampionnetjes altijd zó leuk! De vorm en de kleur...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat was een fijne verjaardag. Geen gedoe, genoeg aandacht voor elkaar, gewoon gezellig. Ja, die lampionnetjes zijn heel erg leuk. Vooral die mooie herfstkleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat de verjaardag zo goed is verlopen voor allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen