intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zaterdag 16 maart 2019

tulpjes

De tulp is mijn favoriete bloem, daar kunnen voor mij geen rozen tegenop. Als ik voor mezelf een bos bloemen koop en er zijn tulpen, dan zal ik altijd voor de tulpen kiezen.


Bovenstaande tulpen nam ik afgelopen donderdag bij de boodschappen mee.

Het vinkje, waar ik in mijn vorige blog over schreef, is gevlogen. Of misschien opgegeten, dat zullen we nooit weten. Gisteren zat hij nog voor het raam, maar vandaag hebben we hem niet meer gezien.

Vanmiddag nam ik mijn moeder weer mee naar mijn vader toe. Mijn oudste broer reed ook mee en manlief kwam later ook nog en hij had een paar stoelen en een kastje meegebracht, voor bij mijn vader op zijn kamer. Ook hadden we een foto van onze Jus voor mijn vader laten uitprinten, die mijn vader graag wilde hebben en die staat nu op zijn tafel.

Ik heb een drukke week achter de rug en ik zit er een beetje doorheen. Ik heb ook aan mijn broers en zus laten weten dat ik morgen eens even niet naar mijn vader of moeder ga.
 Morgen neem ik een vrije dag.
Daar ben ik zo ondertussen wel aan toe.

Ik had manlief voor een boodschap naar de Action gestuurd en als cadeautje had hij potloden voor me meegenomen. Ik vind het erg lief van hem. Met mijn kleurboek ben ik best wel braaf en het geeft me gewoon best wel rust om daar mee bezig te zijn. 

Hierbij wil ik je een fijne zaterdagavond en alvast een fijne zondag wensen.


12 opmerkingen:

  1. Nu even voor jezelf kiezen en een rust dag nemen .Ik vind tulpen zo mooi maar helaas ben ik er sinds zo'n 2 jaar allergisch voor ,echt balen dus .Wat lief van je man om kleurpotloden mee te nemen .neem jij je rust die je nodig hebt
    gr Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Erg jammer dat je er allergisch voor bent. Maar misschien gaat het wel als je ze buiten hebt of dan ook niet?

      Verwijderen
    2. Ja hoor buiten kunnen ze wel .Ik heb weleens een grote bos op de tuintafel gezet .Zal ik nu maar niet doen nu het nog zo waait steeds .

      Verwijderen
    3. Nee nu is dat zonde, maar vanaf dinsdag gaat het gelukkig minder waaien

      Verwijderen
  2. Tulpen ... mooi hè. Echt de lente in huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tulpen, ik kan er ook geen genoeg van krijgen. Soms moet je tijd voor jezelf vrijmaken, mantelzorg is een zware taak en je moet er voor waken dat jezelf er niet aan onderdoor gaat. Daar is niemand bij gebaat. Geniet van je "vrije" dag. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een afgevinkt vinkje dus. Geniet van de vrije zondag en geniet van de kleuren van je tulpen en je kleurboek.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De wind is nu gelukkig wat bedaard, wandelweer vandaag voor jullie?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Misschien vanmiddag. Hier zijn het al de hele ochtend behoorlijk zware buien, maar vanmiddag zou het beter worden

      Verwijderen