intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

maandag 12 november 2018

tijdelijk abonnement

Zoals ieder jaar rond deze tijd, kun je ook nu weer bij Kruidvat een tijdelijk abonnement op een tijdschrift nemen. Je koopt voor €9,95 een voucher en je kan kiezen uit 60 titels. Van de weekbladen krijg je dan elf edities en van de maandbladen vijf edities. Kijk hier voor de gegevens: klik!

Al jarenlang doe ik aan deze actie mee en ik koos altijd voor de Knip mode, maar daar ga ik deze keer niet voor kiezen want ik heb inmiddels al heel erg veel zelfmaakmodebladen in de kast liggen. Genoeg is genoeg en op den duur is het zoeken naar een geschikt patroon bijna een dagtaak geworden ;-) Daarom gaat het dit jaar iets anders worden en ik twijfel tussen Landleven of Buitenleven. En welk blad ik ook kies, het is een blad om te bewaren en om regelmatig eens door te bladeren en om later nog eens iets terug te lezen.

Ik vind het een mooi cadeautje voor mezelf.

Een voucher kun je vanaf 12 november t/m 2 december bij een Kruidvatfiliaal of online kopen.

8 opmerkingen:

  1. Dank voor de tip. Ik heb nog een cadeaubon va het Kruidvat van 50 euro, lijkt me een leuke besteding ervan.
    Knip heb ik ook al veel van en vaak zijn het toch herhalingen van dezelfde patronen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, dank voor de tip! Daar ga ik vandaag ook eens naar kijken, helemaal niet gek.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hé, dat is een goede tip... wist ik niet! Zo kun je nog eens iets proberen en het is nog lekker goedkoop ook. Want ga er maar aanstaan, zo'n nummer van Landleven kost toch al snel 8 of 9 euro per stuk..
    Groetjes, Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ook ik kende deze actie niet. Ga eens kijken vior welke tijdschriften het geldig is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke tip daar ga ik zeker gebruik van maken. Bedankt en groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke tip inderdaad. Maak graag gebruik van aflopende abonnementen (die dus niet stilzwijgend doorgaan en je zelf moet opzeggen) voor alleen de verzendkosten of de krant voor een euro per week. Koop nooit meer 'los' tijdschriften, want te duur voor mijn budget. Maar hier word ik altijd blij van. Of maak er iemand anders blij mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke tip. Nog nooit opgevallen eigenlijk. Mooi cadeautje voor 5 december.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. En nu maar hopen dar het bij jullie sneller werkt: gisteren een voucher online gekocht. Daarna een bevestigingsmail ontvangen en anderhalve dag later heb ik nog steeds geen mail met code ontvangen. Gisteren was het dan wel zondag maar ik had die code vandaag wel verwacht. Als ik morgenmiddag nig niks ontvangen heb neem ik contact met Kruidvat op. Normaal haal ik een voucher in de winkel en dit is de eerste keer dat ik er één online besteld heb.

    BeantwoordenVerwijderen