intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

woensdag 1 augustus 2018

verwennen

Bedankt voor alle lieve reacties. Het heeft me goed gedaan.
Ik ontving ook berichtjes van mijn vaste collega's en collega's uit andere teams en familieleden. Lief dat iedereen zo meeleeft.

Ik sliep slecht vannacht, was al om half 4 wakker en kon niet meer slapen. Vanmorgen ben ik daarom toch maar een uurtje naar bed teruggegaan en sliep totdat mijn telefoon ging: mijn cliënt van vandaag vroeg zich af waar ik bleef...
Oké dan! Het is niet de bedoeling dat je als zieke zelf contact opneemt met je cliënten, dat hadden anderen voor me moeten doen. Ik heb een berichtje naar ze gestuurd. Die cliënt is nou niet bepaald een makkelijk persoon, ik kan er trouwens geen kwaad bij doen en kom al 11 jaar bij hem over de vloer, maar ik verwacht dat hij hier wel achteraan zal gaan. Prima zo!

Vanmorgen deed ik wat huishoudelijke klussen en ik ben een rondje wezen wandelen. Wat een fijn weer is het: niet al te warm en er staat een lekker windje.

Vanmiddag zorgde ik voor de dieren van mijn oppashuis en ging daarna om boodschappen. Voor mijn buurvrouw kocht ik een bos bloemen en een kaartje: haar man zou vandaag jarig geweest zijn. Hij stierf 3 jaar geleden na een ziekbed van 3 maanden aan kanker. Hij was slechts 47.

Toen de psycholoog zei dat ik een tijdschrift voor mezelf moest gaan kopen, bedoelde ze vast iets waar ik lekker in kan lezen. Ik was bij de boekenwinkel en kocht niet iets om in te lezen, maar wel iets om uit te maken. Dat is meer aan mij besteed.


En bij het stoffenwinkeltje verwende ik mezelf met een leuk zomers lapje stof. Dat is dan in plaats van die reep chocolade :-)

Ook ging ik nog om CBD-druppels. Eens kijken of dat me helpt om beter te kunnen slapen. Ik hoop het.

4 opmerkingen:

  1. Een zomers lapje stof smelt in ieder geval niet met dit weer zoals een reep chocolade.
    Geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat doe je goed. CBG of THC olie zijn ook goede opties

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hoop dat het werkt. Goede nachtrust is een must.

    Maar euh, lekker weertje en briesje? Woon jij op de Noordpool.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, dat zou je haast denken hè? terwijl iedereen zucht onder het warme weer, vind ik het lekker...

      Ik woon aan de kust en daar staat vaak wind en de temperatuur is meestal ook iets lager dan landinwaarts. En daarnaast kan ik erg goed tegen de warmte. Mij hoor je van de winter wel weer klagen, want voor mij is kou dan weer niks.

      Verwijderen