intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 10-02-2020) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

donderdag 30 augustus 2018

Schoon schip maken

Als ik dan toch niet mag werken, dan ga ik thuis wel opruimen! Het hoort misschien ook wel een beetje bij de weg naar een andere ik: alle overtollige troep kan wel weer eens uitgezocht en weggedaan worden. Hierdoor creëer ik weer een beetje ruimte en ook een beetje rust. En niet dat het hier nou weer een bende is, want ik ruim vooral achter de deurtjes van kasten op, maar het geeft wel voldoening. 

Ik bracht wat spullen, voornamelijk kleding, naar de kringloopwinkel toe en natuurlijk liep ik gelijk maar een rondje door de winkel. Niet dat ik naar iets op zoek was hoor, maar ik kwam toch niet met lege handen naar buiten.

Ik kocht onder andere dit mandje:


Het is een laag mandje met een doorsnede van 30 cm en het is om iemand cadeau te geven. Ik ga er dingen zoals koekjes en snoepjes of iets dergelijks in doen en inpakken in inpakfolie. 

Voor een eierdoppenverzamelaar vond ik een eierdopje en voor mezelf een geweldig vest. Ik ben een enorm vestenmens en ik kan wel vesten naaien, maar breien doe ik niet. En dan is het leuk als je ergens een gebreid vest tegenkomt, dat helemaal je smaak is. 


Het vest is gevoerd en er zitten zakken in. En verder ziet het er gewoon als nieuw uit. Ik denk niet dat het ooit gedragen is.

Als een tevreden mens verliet ik de kringloop. Ik heb een beetje overtollige spullen gelost en voor een prikkie een paar leuke dingen gekocht. Mooi toch?

5 opmerkingen:

 1. Opgeruimde kast is opgeruimd hoofd zeg ik altijd. Rondje door de kringloop is vast ontspannend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Opruimen kan zo goed voelen .Wat heb je een mooi vest gescoord echt super ! Ik val in de grote maten en voor mij is er eigenlijk nooit iets leuks te vinden jammer genoeg .Zo'n mandje is zeker erg handig en leuk als je iemand een leuk cadeautje wil geven
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kast opruimen daar word ik altijd lekker zen van. En daarna al die ruimte al alle overbodige spullen in op te bergen. Heerlijk.

  Mooi vest. Ja, er hangt vaak nieuwe kleding bij de kringloop. Ik heb ook wel eens van die miskoopjes waarvan ik na een jaar denk, 'hoe kwam ik op het idee'...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk hè, vesten! Je bent reuze geslaagd. Prettig ook dat de kasten weer wat leger zijn, 't geeft letterlijk en figuurlijk zo'n opgeruimd gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen