intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

donderdag 3 oktober 2024

klompen

Heel af en toe ga ik een dagje kringlopen. Gewoon lekker alleen. Boterham en drinken mee en niemand waar ik verder rekening mee hoef te houden. Ik heb dat soms gewoon even nodig, dat alleen op stap zijn. 

Het meest voor de hand liggend is dat ik naar België ga, maar vandaag reed ik onder de Westerschelde door, naar Goes en omstreken. De kringloopwinkels in België waar ik kom zijn mooi, maar vaak wel duurder dan de Nederlandse.

Ik heb van alles gezien en gehoord, want ik mag graag luisteren naar wat andere mensen tegen elkaar zeggen. Ik luister ze niet af, maar ik neem wel alles wat ik hoor in me op. 

Deze mooie klompen nam ik mee naar huis:


Maatje 45! 

 Man en zoon hebben beiden maat 45, maar die gaan de klompen niet dragen en daar heb ik ze ook niet voor gekocht. Ze zijn om in de tuin te zetten. Er staan wel meer klompen: kleine van hout en een paar klompen van terracotta. Maar die zijn allemaal niet zo mooi als deze.

Ik heb vandaag mijn portie kringloopwinkels weer gehad en ik kan er nu weer voor een tijdje tegen. De volgende keer ga ik waarschijnlijk gewoon weer samen met een schoonzus op stap, wat ook heel erg leuk is. Maar vandaag was gewoon even helemaal alleen voor mij. 


3 opmerkingen:

  1. Heel goed om er eens alleen op uit te trekken. Moet ik ook eens wat meer gaan doen. Prachtige klompen, dit zijn 'echte'.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan best goed alleen zijn en soms vind ik dat ook prettig. Maar wel met het idee op de achtergrond dat ik niet alleen bén

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk, zo’n dagje alleen op stap! Ik ga ook graag naar kringloopwinkels hoewel ik er, behalve boeken, naaitijdschriften en soms kleding, niets meer koop.
    De klompen zijn erg decoratief!

    BeantwoordenVerwijderen