intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

vrijdag 14 april 2023

takkeweer

Omdat ik alle dikke truien en vesten in mijn kledingkast beu was, besloot ik om de winter- en zomerkleding maar eens om te wisselen. Alle dikke winterkleding ligt nu van boven en de dunnere kleding van onder. Ik hield een halve vuilniszak over met kleding die ik niet meer zal dragen. Omdat er in de garage al een tijdje een paar spullen klaarstonden voor de kringloopwinkel, ben ik daar maar gelijk naartoe gereden. Het kan maar weg zijn!

๐Ÿ‘š ๐Ÿ‘– ๐Ÿ‘š ๐Ÿ‘– ๐Ÿ‘š ๐Ÿ‘– ๐Ÿ‘š

Toen ik van de week op een avond in het donker naar huis reed, was het best wel hard aan het waaien. Er viel een tak uit een boom op mijn auto en dat gaf me toch een knal! Ik schrok me echt een hoedje! De tak was op de voorruit gevallen en gelukkig waren er geen beschadigingen aan mijn auto, ook aan de ruit is niks te zien. Het gebeurt wel vaker dat de takken ons om de oren vliegen, dan zeggen we tegen elkaar dat het takkeweer is, maar dit had ik nog niet eerder meegemaakt.

๐ŸŒ€ ๐ŸŒ€ ๐ŸŒ€ ๐ŸŒ€ ๐ŸŒ€ ๐ŸŒ€ ๐ŸŒ€

Kijk, daar staat mijn koffer:


Klaar om mee op reis te gaan! Ik knijp er een paar daagjes tussenuit. Man en zoon mogen een weekendje voor zichzelf zorgen.

Hierbij wil ik je alvast een fijn weekend wensen!

19 opmerkingen:

  1. Fijne tijd gewenst. We zien je blog erover wel tegemoet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij ook een fijn weekend gewenst. Vandaag wordt in ieder geval mooi weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk om die kledingkast weer eens op te ruimen en dat nu de zomerkleding weer te voorschijn kan komen. Al hebben we de vesten ook nog wel nodig.
    Ooooo een tak. Wij zien dat ook vaak bij de bomen bij ons voor de deur. Je ziet dan loshangende takken en auto's die er onder staan. Ik vind het altijd een akelig idee. Als we takken zien dan maken we er wel een foto's van en sturen die naar de gemeente. Ik vind dat bomen nu eenmaal onderhoud nodig hebben en dat daar toch wel eens wat meer aandacht aan gegeven mag worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een fijn weekend en het wordt zeker geen takkeweer,

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijne dagen en het takkeweer is voorbij hoera

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik hoop dat je naar een gezellige, warme, droge en zonnige plek gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wens je absoluut geen takkenweer. Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo, dat is lekker, een weekendje weg. Heel veel plzier!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Fijn weekend gewenst, het weer werkt waarschijnlijk wel mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Geniet ervan, veel plezier!
    Thea

    BeantwoordenVerwijderen