intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

donderdag 16 maart 2023

poes, bieb, tuin

Poes moest weer naar de dierenarts voor zijn oortjes. Drie weken geleden gingen we voor de eerste keer, vorige week en vandaag waren we er ook en volgende week hebben we ook alweer een afspraak opstaan. Het wil maar niet vlotten met die ontstoken oren. En die arme poes vindt het helemaal niks al dat gewroet in zijn pijnlijke en jeukende oren. Arm beestje!

Daarna reed ik langs de minibieb. Mijn boek was uit en kon ik terugbrengen en ik heb gelijk een paar andere boeken meegenomen naar huis. Mocht je eens in de buurt van IJzendijke zijn, dan kun je de minibieb (in een oud bushokje) in de Koninginnestraat vinden. De minibieb schijnt er al een paar jaar te zijn, maar het kwam eigenlijk door zoonlief die ik ergens heen moest brengen, dat ik deze minibieb nog maar pas geleden ontdekte. 

De hele middag ben ik in de tuin bezig geweest. Ik weet niet hoe het bij jullie was, maar hier was het echt heerlijk weer. Ik kon met blote armen buitenwerken. 

Tegen de avond, de fazanten hadden hun vaste slaapplaats in onze boom al opgezocht, zag ik een vleermuis door de tuin fladderen. Die is dus al uit zijn winterslaap ontwaakt. 


14 opmerkingen:

  1. Vandaag weer eens in Goes met dochter. Een ring die ik van mijn moeder erfde en al 6 jaar droeg was gebroken, was al vrij dun dus totaal versleten. Wilde graag iets nieuws, nou daarvoor kan je terecht in Goes, wat een juwelen en andere winkels waar ze ringen verkopen. Goed geslaagd ben ik

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn dat je zo goed geslaagd bent. Het is alweer een tijd geleden dat ik in de binnenstad van Goes geweest ben en ik ben niet meer zo op de hoogte wat voor winkels er zijn.

      Verwijderen
    2. Er is een Terres des Hommes kringloop bijgekomen, hele mooie winkel, niet te vol, in straatje vanaf de markt waar rituals ook zit.
      Ik heb een dure zonnebril gekocht voor 5 euro en ga kijken of ik er op MP meer voor kan krijgen, vind ik altijd leuke sport.

      Verwijderen
    3. Die winkel ken ik dus ook niet. Wel de andere kringloopwinkels buiten het centrum: 'Nobel' en 'Goed en Gebruikt'.

      Verwijderen
  2. Wel lekker was het bij ons achter maar voor stond een guur windje. Leuk zo n minibiebje ik hou er ook van. Beterschap met poes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als ik een minibieb tegenkom, moet ik altijd even gaan kijken.

      Verwijderen
  3. Ha, nou ik kom zeker wel eens in de buurt van IJzendijke. Later dit jaar ook is het plan. Zal het onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ons hondje Trixie heeft ook zo last van ontstoken oortjes. Zij moet vanmiddag ook weer naar de dierenarts. Ik dacht eerst dat je naar 'de echte' bieb ging. Maar zo'n minibieb is ook superleuk : )

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Reacties
    1. Dank je wel. Het is een beetje een chronisch probleem en heel erg hardnekkig.

      Verwijderen
  6. Ah, dat gedoe aan je oortjes is niet fijn als je er al pijn hebt... Maar het is voor poes-haar-best-wil... (vertel haar dat maar:)
    Het wordt nu echt lente geloof ik, heerlijke temperatuur vandaag en je ruikt het gewoon in de lucht!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Van mij mag het hoor! Alsmaar die kou en regen ben ik echt heel erg beu.

      Verwijderen