intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

donderdag 19 januari 2023

bedankt xxx

Koffiekoeken op mijn werk, cake op naailes en tompouces thuis...
Heel veel lieve felicitaties op mijn weblog en facebook...
Felicitatiekaarten in de brievenbus... 
Zo vierde ik mijn verjaardag.

Van zoonlief kreeg ik een mooie bos bloemen. Manlief had spullen voor in de tuin voor me gekocht en vanuit de personeelspot op mijn werk kreeg ik een fles wijn. Ik werd dus weer goed verwend. 

Mijn verjaardag is niet de meest makkelijke dag. Vroeger vond ik het altijd leuk om jarig te zijn, maar sinds het overlijden van Justus zit er een zwart randje rond deze dag. Maar toch... door anderen werd het toch een leuke dag. Ik werd toegezongen door collega's en er waren er ook die vroegen hoe het nou echt met me ging op deze dag en dat deed me ook goed. Mijn verjaardag is echt niet ongemerkt voorbij gegaan en het is fijn dat zoveel mensen aan me dachten en de moeite namen om me te feliciteren.

Ook hier op mijn weblog kreeg ik vele felicitaties, te veel om iedereen persoonlijk te bedanken. 
Dus:


6 opmerkingen:

  1. Heerlijk om zo jarig te zijn dat er mensen aan je denken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben blij en dankbaar dat ik zoveel lieve mensen om me heen heb. En of ze nu dichtbij wonen of ver weg en of ik ze goed ken of een beetje, ze weten me altijd weer overal doorheen te loodsen.

      Verwijderen
  2. Het gemis is altijd aanwezig ,maar bij hoogtepunten nog heftiger.sterkte .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo'n dag blijft altijd een dubbel gevoel geven. Je zult een opgelucht gevoel hebben, die dag zit er gelukkig weer op, vanwege het zwarte randje. Toch is het ook fijn dat er zoveel mensen aan je denken, en oprechte belangstelling tonen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze geven me toch het gevoel dat het goed is zo. Ik mag blij zijn ondanks mijn verdriet.

      Verwijderen