intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zondag 27 november 2022

theater

Eindelijk ben ik weer eens naar het theater geweest. Eindelijk, want dat was van voor de coronapandemie geleden... denk ik. Eens per jaar trakteert mijn oudste broer me op een avondje naar het theater en we zouden een paar jaar terug naar een optreden van Hans de Booij gaan. Door coronamaatregelen en ziekte van de artiest werd het optreden twee keer uitgesteld en een tijdje geleden liet mijn broer weten dat het optreden van Hans definitief niet door zou gaan. We bedachten iets anders en gingen daarom naar een Ierse folkgroep toe. Op zich is het niet mijn soort muziek, maar omdat mijn broer en ik vaker naar soortgelijke bands geweest zijn, ken ik ondertussen toch ook wel een aantal covers die altijd wel weer langskomen.

Eerst gingen we, op mijn kosten, ergens een hapje eten. Broer en ik bellen af en toe met elkaar, maar het was wel een hele tijd geleden dat we elkaar gewoon gezien hadden. We hebben lekker gegeten en zijn weer helemaal bijgepraat. Tijdens de pauze in het theater kwam hij een paar bekenden tegen en ook ik heb met kennissen staan praten. En verder was de muziek goed en vloog de avond voorbij. 

𝅘𝅥𝅰 𝅘𝅥 ♪ 𝅘𝅥 ♪ 𝅘𝅥 ♪ 𝅘𝅥 𝅘𝅥𝅰

Afgelopen week heb ik gewerkt en de dagen dat ik vrij was, ben ik de deur niet uit geweest. Vandaar dat er ook niet zo heel veel te vertellen was. Gisteren ben ik 's morgens naar mijn moeder geweest en 's middags was zoon in de schuur aan het opruimen, manlief ging het gras maaien (voor de laatste keer dit jaar?) en ik heb bramen weggesnoeid. 

Bij mijn moeder heb ik al wat kerstversiering aangebracht. Ze was met haar woongroep een middag naar de kerstshow in een tuincentrum geweest en had kleine gouden kerstballetjes gekocht. Ik kocht daar vervolgens nog rode kerstballen en kerstmannen bij en samen bedachten we een leuke opstelling. De rest van de kerstversieringen mag mijn zus op een later tijdstip doen, want die bewaart thuis de kerstspullen van mijn moeder. 

☀ ☀ ☀ ☀ ☀ ☀

Hierbij wil ik je een fijne dag wensen!


10 opmerkingen:

  1. In Den Haag gingen we wel eens naar een Ierse Pub en vond de muziek altijd wel leuk maar naa een tijdje gaat het wel een beetje vervelen, blijft hetzelfde riedeltje.
    Bij mijn kringloop hebben ze er dit jaar voor gekozen de kerstversiering door de hele ruimte te verdelen ipv een deel. Staat ook leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die Ierse muziek is wel mooi, maar ik vind zo af en toe een avondje ook meer dan genoeg. Dan heb ik weer genoeg doedelzakken, fluiten en verhalen over whisky gehoord. Maar we hadden een hele gezellige avond hoor en de volgende keer gaan we misschien weer wel naar een Ierse band toe.

      Verwijderen
  2. Ik word vaak wel heel vrolijk van dat soort muziek.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat wel. Alhoewel er deze keer ook een paar rustige/gevoelige nummers tussen zaten.

      Verwijderen
  3. Ik ben altijd heel laat met kerstversieringen en versier eigenlijk ook steeds minder.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik begin er thuis komend weekend aan. En ook hier steeds minder versieringen.

      Verwijderen
  4. Wat leuk om zo samen met je broer te gaan eten en uit te gaan! Ik wilde wel dat mijn broer dat ook wilde... Iets om te koesteren hoor!

    BeantwoordenVerwijderen