intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

woensdag 20 april 2022

prijs

Onze herdershond is graag buiten, meestal ligt ze op dezelfde plaats in de tuin, vanwaar ze goed uitzicht heeft en de weg in de gaten kan houden. Bee'tje loopt meestal haar vaste rondje door de tuin en gaat daarna weer binnen liggen. 



Ik was gisteren bijna de hele dag in de tuin aan het werken. Mijn nieuwe kleine border heb ik ingezaaid met eenjarige bloemen. En een stuk grond waar de courgettes en pompoenen moeten komen ben ik nu onder handen aan het nemen. Momenteel steek ik erg veel tijd in de tuin.

Nog een paar dagen werken en dan hebben man en ik vakantie. Myriam gaf vorige week de tip om Floriala Brussels eens te bezoeken. We hadden daar al plannen voor gemaakt, maar toen ik gisteravond voor het slapengaan nog even in mijn mailbox keek, zag ik dat ik toegangskaarten voor de Keukenhof gewonnen heb. En ik die nooit iets win....! In plaats van naar Brussel zullen we daarom naar Lisse gaan. De Keukenhof zal nog contact met me opnemen en dan zien we wel wanneer we zullen gaan. Ik vind het echt enorm leuk dat ik gewonnen heb en heb er nu al zin in! En Brussel komt dan volgend jaar wel. 

29 opmerkingen:

  1. Wat een leuke prijs. Het is sowieso leuk om iets te winnen vind ik

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan vind ik ook. Ik kon er bijna niet van in slaap komen.
      In de Keukenhof zijn wij nog nooit geweest, we zijn dus benieuwd...

      Verwijderen
  2. Gefeliciteerd, wat een leuke prijs om te winnen! Ik ken Floriala Brussels niet, maar jullie hebben gelijk, dat kan een jaartje wachten. Alvast veel plezier gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel. Hopelijk krijg ik snel bericht van de Keukenhof.

      Verwijderen
  3. wat een leuke prijs, geniet ervan en fijne foto's van de honden, heerlijk zo in de tuin.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Keukenhof is zo mooi. Beetje lastig voor ons op dit moment want onze vrienden wonen in Lisse en het is geen doorkomen aan in de weekenden. Ik wens jullie alvast heel veel plezier en ja iets winnen is zo leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het zal mooi zijn als we volgende week door de week kunnen, zodat we niet in een weekend hoeven te gaan.

      Verwijderen
  5. Oh dát is nog eens een leuke prijs!
    Heel veel plezier er mee gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke prijs om te winnen.
    Ik zal er in mijn jeugd ooit wel eens geweest zijn gezien de foto maar kan me dat niet herinneren was waarschijnlijk 5 of zo.
    Nu kijk ik wel filmpje ervan, zolang lopen lukt niet meer. Al gaat het met rollator wel stuk beter en sneller. Vorige week de 2 winkelstraten van Sluis doorgewandeld en dat lukte prima, al zijn de stukje kinderkopjes erg irritant. Bij Petrus en Paulus heerlijke lunch, stoofvlees met frieten en er zal een heel klein glaasje bier bij die ook in het stoofvlees zat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wil je nou wel geloven dat ik geeneens weet of er in Sluis kinderkopjes liggen... ik zal de volgende keer als ik er kom eens opletten. Maar ik geloof goed dat het moeilijk lopen is met een rollator.

      Verwijderen
    2. Het zijn geen grote stukken maar soort parkeerplaatsformaat op paar plekken, je kan ze wel vermijden dus maar staat zo raar om eromheen te gaan lopen 😁``
      Met stok was het trouwens ook lastig, dan glij je makkelijk weg.
      Er komt heel wat kijken bij lopen met lichamelijke problemen, daar houden gemeentes zelden rekening mee

      Verwijderen
    3. Er valt nog veel te leren, wat dat betreft.

      Verwijderen
  7. Keukenhof is een ontzettend mooie locatie. De prijs valt wat tegen, maar als je toegangstickets krijgt natuurlijk niet��. Geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat zul je daar veel mooie foto's kunnen maken, ik hoop, dat jullie mooi,zonnig
    weer treffen. Ik ben er nog nooit geweest,maar lijkt mij erg leuk om een keer te zien.
    Geniet van je leuke prijs!
    Betsy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk om kaartjes te winnen van de Keukenhof. Dat wordt extra genieten denk ik want het is er prachtig. Ik ben er ooit 1 keer geweest. Ik teer er nog op :)
    Veel plezier en niet vergeten om foto's te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Via Elisabeth blog kwam ik eens bij jou op visite want vind het altijd leuk om eens te zien wat een andere blogger zoal deelt. En wat een schatige foto's en dat je kaartjes won voor Lisse is helemaal super. Had al enige films voorbij zien komen via mijn Yt kanaal en het is er weer supermooi, dus het zal best een gezellige dag worden als het weer mee zal zitten. Ik vind je blog ook erg mooi want heb wat gescrold erdoor. Lente groetjes, Tine

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk dat je een kijkje kwam nemen en bedankt voor je reactie.

      Verwijderen
  11. Wat een leuk prijs! Ben wel bij maar niet in de keukenhof geweest maar je za je er vast vermaken. De hondenfoto's zijn lief.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel.
      Wij zijn ooit eens langs de file voor de Keukenhof gereden. Wij kwamen terug van vakantie en het was toen het laatste weekend dat de Keukenhof open was. Hopelijk zal het minder druk zijn als wij gaan.

      Verwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh, wat een fijne verrassing. Ga er lekker van genieten.
    Ik zie net op mijn blog dat wij er in 2017 voor het laatst geweest zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw de hele dag in de tuin werken. Van mijn moeder weet ik dat dit heel fijn kan zijn en zelfs meditatief. Maar bij mij wil dat nog maar niet zo voelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke verrassing. De Keukenhof is mooi. Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen