intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

zondag 16 januari 2022

positiviteit

Zoonlief en vier collega's werden door hun baas naar huis gestuurd omdat een andere collega corona had. Zoon liet zich na een paar dagen bij de GGD testen en gelukkig was de uitslag negatief.   

☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺

Mijn jongste broer, die zo ziek geweest was, is vorige week voor het eerst weer bij mijn moeder op visite geweest. Hij was toen net twee weken uit het ziekenhuis ontslagen en het uitstapje was erg vermoeiend voor hem. Maar... eindelijk hebben ze elkaar weer eens gezien na iets van drieënhalve maand en in tussentijd is er heel veel gebeurd. Toen hij naar huis was heeft mijn moeder later nog naar hem gebeld om te vragen of hij toch heelhuids aangekomen was.

☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺

Ik gaf de bloempot, die ik voor mijn moeder gestipt had, aan haar. Ze was er erg blij mee.

☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺

De bloempotten die ik de laatste dagen gestipt had zijn afgebakken. Een paar stenen die ik beschilderd had zijn vernist en de verfspullen zijn weer opgeruimd. De tafel heb ik nu nodig voor mijn naaiwerk, want deze week begint de naailes weer! Door de versoepelingen mag dit eindelijk ook weer doorgaan. 

☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺

Ik heb twee abonnementen, waar ik weinig tot niets mee doe, opgezegd. Dat scheelt me tachtig euro per jaar. Het sparen voor een vakantie voor volgend jaar is begonnen!

☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺

Met de schoonfamilie maken we plannen voor een familieweekend in april. Vorig jaar en het jaar daarvoor konden we door de corona niet weg en toch zeker geen vliegreis boeken, want dat zagen we allemaal niet zitten. Dit jaar zullen we daarom ook in Nederland blijven, ergens op de Veluwe op een vakantiepark. Het gaat vast leuk worden!

☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺

Over een paar dagen ben ik jarig. De traktatie voor mijn werk is besteld en voor op de dag zelf heb ik voor 's avonds eten in een restaurant voor ons besteld.

☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺

Mijn moeder had zich door iemand naar het winkeltje in het verpleeghuis laten brengen en daar had ze chocolaatjes voor mijn verjaardag gekocht en iemand anders had het voor haar ingepakt. Dit had ik totaal niet verwacht en ik vond het echt heel erg lief van haar. 

☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺

Vriendin stuurde een berichtje en binnenkort pakken we het wandelen weer op. Ze is op vakantie geweest en het huis van haar vader was verkocht en moest leeg. Daar had ze het druk mee en door haar slechte conditie schoot het wandelen erbij in. Zelf heb ik het trouwens ook druk gehad met mijn zieke broer. 

☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺

Hierbij wil ik je een fijne en ook positieve week wensen!


21 opmerkingen:

  1. Leuke opsomming zo.

    Mijn zus vond de bloempotten met stippen erg leuk maar niet iets voor haar om te doen jammer ik had er grag wel een gehad

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een hoop leuke en positieve dingen allemaal. Je hebt van die periodes waar dat ver te zoeken is en dan zomaar opeens ziet alles er anders uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad! Na alle zorgen om mijn broer en de toch altijd weer beladen feestdagen, zitten we nu weer even in een goede flow.

      Verwijderen
  3. Wat fijn dat je weer even in een positieve flow zit, geniet ervan (en wij genieten mee, want zo'n blog vol positief nieuws doet iedereen goed!)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een fijne berichten allemaal, je kunt een heleboel zorgen achter je laten.
    Heerlijk om te lezen zo'n positief blogje!
    Groetjes, Betsy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat het weer zo goed met je broer is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben ook erg blij. Drie maanden geleden zag het er allemaal heel anders uit.

      Verwijderen
  6. Wat een fijne berichten, het cadeautje van je moeder vind ik ontroerend, dat doet je wat.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zoveel positieve berichtjes lees ik nier nu. Wie durft nog beweren dat het vandaag blue monday is?
    Alvast een fijne verjaardag.
    De ontroering zorgde hier voor tranen bij het lezen dat zoon en moeder elkaar mochten terug zien, na zoveel ellendige maanden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mijn moeder kon niet naar hem toe toen hij zo ziek was. Ze moest alles van mijn andere broer en mij horen. Nu hebben ze elkaar eindelijk weer kunnen zien.

      Verwijderen
  8. Alvast een gelukkige verjaardag gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat fijn ook voor je moeder dat ze haar zoon weer in levende lijve kon zien zeg!

    BeantwoordenVerwijderen