intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

dinsdag 26 oktober 2021

top

Een jaar geleden zouden mijn schoonmoeder, schoonzus E., schoonzus M. en haar kinderen en ik een weekend naar een vakantiepark gaan. Maar door de coronamaatregelen kon dat niet doorgaan. Het uitstapje werd geannuleerd en voor ons geld kregen we vouchers.


Afgelopen weekend kregen we een herkansing. Schoonzus E. haalde me vrijdag om half tien op en samen gingen wij al richting Brabant. De rest zou pas later vertrekken, want er moest nog gewerkt worden en de kinderen moesten nog naar school.


Onderweg dronken we ergens koffie en later stopten we bij Kringloopwinkel Tilburg: klik! Ik was daar al eens eerder geweest en ik vind het echt één van de fijnste kringloopwinkels die ik ken. De spullen die ze verkopen zijn netjes en alles staat mooi gesorteerd.


Later, nadat we daar nog iets gegeten en gedronken hadden, verlieten we blij het pand. Schoonzus E. had voor dertig euro aan spullen en kleding gekocht. Ik kwam met een cameratas, een regenjas, vier eierdoppen, een drinkflesje, kerstkaarten, een vergiet, een portemonnee en slechts tien euro lichter naar buiten. 


We vervolgden onze weg en stopten nog bij een andere kringloopwinkel in Hilvarenbeek, maar daar kocht ik slechts een grote klos rijggaren voor vijftig cent, waar ik trouwens ook blij mee was. 


Om vier uur kwamen we bij het vakantiepark aan en we  konden gelijk inchecken.


We hadden een mooi huisje en later konden we de rest van ons gezelschap ook verwelkomen.


We zijn dit weekend een paar keer naar het subtropisch zwemparadijs geweest, we hebben gemidgetgolft en gebowld. We wandelden over het park, raakten verdwaald in het doolhof en bezochten de kinderboerderij waar ik de foto's van de dieren (behalve de eenden en de eekhoorn) maakte. En we zijn een dag naar 's Hertogenbosch geweest, maar daar vertel ik de volgende keer over.


We hebben friet gegeten en haalden eten bij een Chinees restaurant en de laatste avond aten we alle restjes op. 


We hebben gepraat, spelletjes gespeeld en heel veel gelachen.


Het was echt een topweekend! Vanaf de eerste tot en met de laatste minuut!

22 opmerkingen:

  1. Wauw, wat heb je veel tijd kunnen doorbrengen in die kringloopwinkel. En wat leuk dat je zoveel goede vondsten had ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel fijn als alles soepel loopt .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk zeg! En wat leuk zo'n kringloop waar jullie zo goed slaagden. Die foto met dat schaap...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is het toch leuk om mee te genieten. ik werd er helemaal blij van. Wat heerlijk om zo goed met je familie om te kunnen gaan. Is je heel erg gegund. Dank je wel voor de foto's.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We zijn weleens vaker mat familie op vakantie of samen weg, maar een weekend zo met ons zessen deden we nog niet eerder. De kinderen hebben het hele weekend geroepen dat ze dit volgend jaar weer willen doen.

      Verwijderen
  5. Wat hebben jullie een fijn weekend gehad en zo leuk om mee te genieten door je foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jullie zullen nog lang nagenieten van die vrolijke dagen samen.
    Je dierenfoto’s zijn ook mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel.
      Ik denk dat we het nog vaak over dit weekend zullen hebben.

      Verwijderen
  7. Fijn dat het zo goed klikte. Is toch altijd even afwachten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nu kennen we elkaar natuurlijk al wat langer en echt ruzie is er ook nog nooit geweest. Maar zo vier dagen op elkaars lip is toch altijd even afwachten.

      Verwijderen
  8. Wat een heerlijk weekend! Je kunt het niet (helemaal) sturen, maar soms valt het vanzelf leuk uit. En dat is genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik zat gewoon met je mee te genieten tijdens het lezen van je verhaal, de blijheid straalt er vanaf! Wauw, wat een lage prijzen in die kringloopwinkel, en wat een heerlijk weekend hebben jullie met elkaar gehad. Zo te zien ook nog eens aardig weer, nu lekker van nagenieten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het weer was gewoon goed, dat was wel fijn. We zouden ons anders ook wel vermaakt hebben, maar een zonnetje erbij is toch lekker.

      Verwijderen
  10. Leuk om te lezen dat het zo leuk was. En je foto's zijn ook erg mooi, die met dat geitenkopje zou zo een ansichtkaart kunnen zijn... en die zou ik dan kopen en versturen om zo maar iemand blij te maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat was echt een topweekend. Daar kan je lekker nog van nagenieten.

    BeantwoordenVerwijderen