intro

Mijn naam is...

Mevrouw W. (Bijgewerkt op 14-03-2024) Een bekende in blogland, ook al is het alweer een aantal jaren geleden dat ik met mijn vorige webl...

vrijdag 17 september 2021

lekker makkelijk!

Vraag van de dag: heb je een auto? 

Jazeker. Waar ik woon is het niet zo handig om geen auto te hebben. Wij wonen namelijk overal een eindje van af en daarnaast is het openbaar vervoer hier erg slecht geregeld. 

🚙 🚗 🚙 🚗 🚙 🚗 🚙

Sinds een paar jaar heb ik een abonnement op een naaitijdschrift dat een paar keer per jaar uitkomt. Het is een blad waar leuke kleren instaan en waar ik graag iets uit maak. Van de week viel de nieuwe uitgave in de bus en na het openen van de envelop, was ik heel erg teleurgesteld! De nieuwe uitgave, nummer 13, was namelijk exact hetzelfde als nummer 3 uit 2017. 


Dat riekt toch wel een beetje naar oplichterij...! En aangezien ik Malle Eppie niet ben, stuurde ik gelijk maar een e-mail naar de uitgeverij. Dit vind ik namelijk zonde van mijn geld en ik schreef in mijn bericht gelijk maar dat ik hoop dat de volgende uitgave wél een compleet nieuwe editie zal zijn, anders zal ik toch mijn abonnement stop moeten zetten. 

Ik wacht nog op antwoord... 

15 opmerkingen:

  1. Mijn man heeft een auto en ik mag meerijden. Zelf heb ik geen rijbewijs.

    Wat stom zeg van de uitgeverij, hopelijk is het een vergissing en krijg je een nieuwe uitgave gauw op de deurmat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eerlijk gezegd ben ik bang dat het geen vergissing is. In het nieuwe blad staat ook 2021 en geen 2017. Ze hebben hetzelfde nummer gewoon opnieuw uitgegeven.

      Verwijderen
  2. Nou daar zou ik ook erg boos om worden exact dezelfde, ben erg benieuwd naar een atnwoord.

    Ik heb eigenlijk altijd een eigen auto gehad sinds ik in 1968 mijn rijbewijs haalde. Rij graag en vind het ontspannend meestal.
    Vandaag helaas niet. Ik had afspraak met dochter voor lunch in Hulst. Om tol te vermijden wilde is rond Antwerpen rijden helaas auto in brand bij Berendrecht net over de grens, Waar ik om Antwerpen 1.30 min. over zou doen werd nu toch via de tol 2.15 min. Deel nog binnenweg gereden bij Stabroek omdat ik die kende en toen was ik voor de file weer op de weg.

    Leuk stadje Hulst, we hebben minder lekker gelunched, wel mooie locatie "De Passant" maat alles sla en dressingversiering was muffig. Vlees was wel lekker.
    Maar lekker bijgepraat en klein rondje gelopen om mijn rollator te testen, was ook geen success door het getril van de kleine steentjes en de afstelling was nog niet goed.
    Terug via Westerscheldetunnel gegaan zonder verder oponthoud. Volgende keer hopen we meer tijd te hebben Hulst verder te bekijken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zat dus allemaal tegen! Het is al lang geleden dat ik in Hulst geweest ben. Wij zijn wel in de buurt wezen wandelen, maar zijn toen niet in het stadje zelf geweest.
      Fijn dat je je dochter weer hebt kunnen zien.

      Verwijderen
  3. Maar allez! Ik ben erg benieuwd naar hun reacties!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ook. Ik ben sowieso benieuwd of er een reactie zal komen...

      Verwijderen
  4. Hi Mw. W.! Ja, ik heb 12 jaar geleden een Ford Ka gekocht. Ik rijd deze auto op of af, weet niet wat de term is. Ik heb een speciale verzekering voor mensen die weinig rijden. Ik haal de 2000 km per jaar nog niet. 12 Jaar geleden wel, maar toen ik van werkgever veranderde woonde ik op 8 min fietsen ipv 60 minuten. Toen ging ik iets vaker met de auto. Ik heb een prepaid verzekering genomen, betaal per 1000 km. En dat scheelt me zo'n 500 euro per jaar! Manlief heeft een bestelbus, die gebruiken we voor onze vakanties in Fr/Du/Be. En als we in de winter naar het zuiden van Europa gaan vliegen wel. Mijn fiets maakt de meeste kilometers! (En mijn benen dus ook!)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wist niet dat er een verzekering bestond voor mensen die weinig kilometers maken.

      Verwijderen
  5. Nou ja zeg, dat is toch wel echt heel raar. Benieuwd naar de reactie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Schandalig van dat blad!
    Ik heb altijd een eigen auto gehad, tot mijn laatste auto totaal 'op' was in 2017. Ik kon het niet over mijn hart krijgen om hem eerder weg te doen, al hadden we eigenlijk al lang geen twee auto's meer nodig want mijn man deed/doet alles op de fiets. Nu rijd ik in zijn/onze auto.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kan me ook goed voorstellen dat je je auto nog niet weg wilde doen.
      Ik koop altijd tweedehands auto's en daar rijd ik dan weer een paar jaar mee. Als de onderhoudskosten te hoog worden koop ik weer een ander.

      Verwijderen
  7. Goed, dat je nog wist dat je dit blad al eerder had gehad in 2017. Ik vind het niet
    kunnen 2x dezelfde uitgave, daar koop je het toch niet voor.Ik hoop, dat je een
    fatsoenlijke reactie krijgt!
    Fijn weekend,
    Betsy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Omdat ik uit de eerste uitgave best wel wat kledingstukken gemaakt had, zag ik het meteen. Ik ben ook heel erg benieuwd of ik nog een reactie terugkrijg.
      Jij ook een fijn weekend!

      Verwijderen
  8. Oh, dat is niet erg netjes zeg om gewoon hetzelfde tijdschrift nog een keer naar iedereen te versturen!

    Net als jij heb ik ook een auto, omdat het hier op het platteland niet handig is zonder.

    BeantwoordenVerwijderen